Все для студента! – девіз роботи адміністрації гуртожитків

17 серпня 2021 року
     З року в рік Національний університет біоресурсів і природокористування України працює над покращенням житлових умов для студентів. Ремонти коридорів, читальних залів, спортивних кімнат, місць загального користування, житлових кімнат - все це є невід’ємною частиною підготовки до поселення на новий навчальний рік. Адміністрація гуртожитків спільно з ННІ/факультетами намагається створити комфортабельні умови для перебування мешканців та створити простір, в якому кожен зможе розвивати власну особистість та почувати себе як вдома.

     Цей рік не став виключенням. Залишились лічені дні до початку поселення, ми активно працюємо та приводимо гуртожитки до стану готовності для прийняття нової хвилі студентів. Вагомим недоліком наших гуртожитків є не завжди хороший рівень укомплектування душових кімнат, на жаль, девайси застарілі і для наших студентів це створює дискомфорт. Адміністрація університету спільно із студентським містечком прийняла до уваги це зауваження та одразу вступила до активних дій.

     Сьогодні, 17 серпня, у гуртожитку №11 по вулиці Генерала Родимцева, 7Б та гуртожитку №3, що по вулиці Блакитного, відбулась заміна лійок в душових кімнатах та змішувачів у місцях загального користування. Окрім цього, іде капітальний ремонт душової кімнати у гуртожитку №2, що знаходиться за адресою вул. Блакитного, 10 та гуртожитку №4, за адресою вул. Бурмистенка, 4, які до початку навчального року обіцяють завершити. Ми робимо все можливе, аби наші студенти не відчували різницю між батьківським домом та гуртожитком. Наш девіз – все для студента!

     Зауважимо, що в гуртожитках і надалі наполегливо проводяться ремонтні роботи і сподіваємося, що студенти гідно оцінять всі старання адміністрації та головне зуміють це зберегти.

Сергій Стецюк,
директор студентського містечка

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook