Магістри-агрохіміки успішно завершили практику в умовах виробництва

17 серпня 2021 року

Ось і пролетіли 10 тижнів виробничої (науково-дослідної) практики непомітно…. Логічним її завершенням стало звітування магістрів ОПП «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві» й ОПП «Агрохімія і ґрунтознавство» на кафедрі агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І.Душечкіна, що відбулося 13 серпня.

     Ці 10 тижнів студенти провели на виробництвах провідних агрокомпаній України. Це ТОВ «Біотех ЛТД», ТОВ «АГРО-Регіон Бориспіль», ТОВ «Самбор Агро», ТОВ «Сингента» та інші, де наші вихованці розширювали, поглиблювали та закріплювали теоретичні знання і практичні вміння, які вони здобувають за вивчення професійних дисциплін. Крім того, магістри практикували застосування своїх професійних умінь безпосередньо в умовах виробництва. До того ж займалися польовими експериментами за темами їх магістерських робіт.

 
  

      Під час захисту звітів із виробничої практики перед комісією з трьох провідних науково-педагогічних працівників кафедри слухачі магістратури продемонстрували високий рівень професійний знань, набуття і вдосконалення професійної майстерності щодо технологій глобального позиціонування (GPS), географічних інформаційних систем (GIS), технологій оцінки врожайності (Yield Monitor Technologies), технологій змінного нормування (Variable Rate technology) і технологій дистанційного моніторингу посівів, локального, а також фоліарного внесення добрив тощо.

      Тож, дорогі магістри, так тримати! Рухатись лише вперед, розвиваючи і вдосконалюючи свої знання і вміння із таким же завзяттям!

 

Надія Бордюжа
доцент кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна

Фото керівників практики і студентів-практикантів

 

 

 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook