Міжнародне підвищення кваліфікації (Вебінар) викладачів кафедри економічної теорії 12-19 липня 2021 р.

9 серпня 2021 року
м. Люблін, Республіка Польща

   Викладачі кафедри економічної теорії доцент Болгарова Наталя Костянтинівна та доцент Гуща Інна Олександрівна прийняли участь у Міжнародному підвищенні кваліфікації (Вебінарі) науково-педагогічних працівників на тему: «Підбір, підготовка, та публікація наукових статей у наукових виданнях що індексуються у базах даних Scopus та Web of Science», яке відбулось 12-19 липня 2021 р. в онлайн режимі (м. Люблін, Республіка Польща). Організаторами та розробниками даного заходу були Інститут науково-дослідний Люблінського науковотехнологічного парку (IBR LPNT (m. Lublin)), ГО «МІЖНАРОДНА ФУНДАЦІЯ НАУКОВЦІВ ТА ОСВІТЯН» та ТОВ «Наукові публікації».
   Мета МПК (вебінару) «Підбір, підготовка, та публікація наукових статей у наукових виданнях що індексуються у базах даних SCOPUS та WEB OF SCIENCE» – звернути увагу освітян на питання розвитку критичного, креативного та логічного мислення здобувачів освіти інструментами, доступними кожному педагогу в навчальному процесі.
   Було розглянуто і опрацьовано наступні напрями: 1. Головні засади роботи з базами даних Scopus та Web of Science. 2. Сервіси та показники журналів у базі даних Scopus (ранжування журналів у Scopus, та цікаві аспекти процесу підбору видань). 3. Web of Science в Україні (як оцінити та підібрати видання). 4. Проблематика самостійної публікації. Як економити час під час підготовки публікації.
   Під час вебінару слухачі набули таких компетентностей: професійні та загальні навички підбіру, підготовки, та публікації наукових статей у наукових виданнях що індексуються у базах даних SCOPUS та WEB OF SCIENCE.
   Учасники розвинули професійні компетентності, набули нових навичок комунікації та змогли познайомитися з досвідом роботи колег із різних регіонів України та держав Європейського Союзу щодо підбору, підготовки, та публікації наукових статей у наукових виданнях що індексуються у базах даних SCOPUS та WEB OF SCIENCE. Набуті знання допоможуть розширити спектр навчальних інструментів, які можна щоденно використовувати в підборі, підготовці, та публікації наукових статей у наукових виданнях що індексуються у базах даних SCOPUS та WEB OF SCIENCE. Набуті компетентності допоможуть побудувати власну траєкторію роботи по підбору, підготовки, та публікації наукових статей у наукових виданнях що індексуються у базах даних SCOPUS та WEB OF SCIENCE.
   
Щиро дякуємо організаторам за цікаві доповіді!

Наталя Болгарова,
доцент кафедри економічної теорії
Інна Гуща,
доцент кафедри економічної теорії

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook