Міжнародне підвищення кваліфікації (Вебінар) викладачів кафедри економічної теорії 12-19 липня 2021 р.

9 серпня 2021 року
м. Люблін, Республіка Польща

   Викладачі кафедри економічної теорії доцент Болгарова Наталя Костянтинівна та доцент Гуща Інна Олександрівна прийняли участь у Міжнародному підвищенні кваліфікації (Вебінарі) науково-педагогічних працівників на тему: «Підбір, підготовка, та публікація наукових статей у наукових виданнях що індексуються у базах даних Scopus та Web of Science», яке відбулось 12-19 липня 2021 р. в онлайн режимі (м. Люблін, Республіка Польща). Організаторами та розробниками даного заходу були Інститут науково-дослідний Люблінського науковотехнологічного парку (IBR LPNT (m. Lublin)), ГО «МІЖНАРОДНА ФУНДАЦІЯ НАУКОВЦІВ ТА ОСВІТЯН» та ТОВ «Наукові публікації».
   Мета МПК (вебінару) «Підбір, підготовка, та публікація наукових статей у наукових виданнях що індексуються у базах даних SCOPUS та WEB OF SCIENCE» – звернути увагу освітян на питання розвитку критичного, креативного та логічного мислення здобувачів освіти інструментами, доступними кожному педагогу в навчальному процесі.
   Було розглянуто і опрацьовано наступні напрями: 1. Головні засади роботи з базами даних Scopus та Web of Science. 2. Сервіси та показники журналів у базі даних Scopus (ранжування журналів у Scopus, та цікаві аспекти процесу підбору видань). 3. Web of Science в Україні (як оцінити та підібрати видання). 4. Проблематика самостійної публікації. Як економити час під час підготовки публікації.
   Під час вебінару слухачі набули таких компетентностей: професійні та загальні навички підбіру, підготовки, та публікації наукових статей у наукових виданнях що індексуються у базах даних SCOPUS та WEB OF SCIENCE.
   Учасники розвинули професійні компетентності, набули нових навичок комунікації та змогли познайомитися з досвідом роботи колег із різних регіонів України та держав Європейського Союзу щодо підбору, підготовки, та публікації наукових статей у наукових виданнях що індексуються у базах даних SCOPUS та WEB OF SCIENCE. Набуті знання допоможуть розширити спектр навчальних інструментів, які можна щоденно використовувати в підборі, підготовці, та публікації наукових статей у наукових виданнях що індексуються у базах даних SCOPUS та WEB OF SCIENCE. Набуті компетентності допоможуть побудувати власну траєкторію роботи по підбору, підготовки, та публікації наукових статей у наукових виданнях що індексуються у базах даних SCOPUS та WEB OF SCIENCE.
   
Щиро дякуємо організаторам за цікаві доповіді!

Наталя Болгарова,
доцент кафедри економічної теорії
Інна Гуща,
доцент кафедри економічної теорії

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook