Майбутня студентка-міжнародниця Юлія Ковальова: для життя та професійного зростання потрібні фундаментальні знання

9 серпня 2021 року

   Вступна кампанія добігає свого завершення. Майже місяць ні на день не припиняється напружена робота приймальної комісії НУБіП України. Члени комісії докладають усіх зусиль, аби наші майбутні студенти та їхні батьки залишилися задоволеними гостинним прийомом в стінах університету, щоб не залишилось питань без відповідей, щоб всі можливі страхи та сумніви щодо майбутнього навчання були розвіяні. Членам приймальної комісії іноді здається, що сил вже не лишилось. Однак, коли чергові абітурієнти приносять свої документи, аби приєднатись до потужного студентського нубіпівського братства, втома дивним чином відступає. Їй на зміну приходять радість та святкове натхнення: студентському роду нема переводу. Молоді люди з різних куточків України обирають для продовження свого навчання та здобуття вищої освіти НУБіП України.

   От і завершальний тиждень подачі документів на навчання за контрактом на гуманітарно-педагогічному почався оптимістично: подавати документи на спеціальність «Міжнародні відносини» разом із татом прийшла колишня київська школярка, а нині абітурієнтка НУБіП України – Ковальова Юлія Максимівна. Своє життєве кредо вона описала словами: «Ловлю моменти та маю жагу до нових знань!» Розповідаючи про себе, Юля не одноразово підкреслила важливість для неї фундаментальної освіти. Вона розглядає її і як запоруку своїх майбутніх професійних фахових успіхів, і як життєву потребу – для ухвалення правильних рішень, для всебічного та системного розуміння життєвих питань і турбот, з якими доведеться стикнутись в майбутньому.

   Обрану спеціальність – міжнародні відносини – дівчина вважає безсумнівно перспективною, проте розуміє й те, що доведеться багато та старанно вчитись, аби її опанувати. Однак самим лише навчанням дівчина не збирається обмежуватись, адже студентські роки – прекрасні й неповторні – мають пройти насичено, весело, різноманітно й незабутньо.
   Щиро бажаємо нашій майбутній першокурсниці, щоб її очікування виправдалися стократ.


Валентина Культенко,
в.о. зав. кафедри філософії та міжнародної комунікації

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook