Відкрито міжкафедральну навчальну лабораторію в Шацькому лісовому фаховому коледжі ім. В.В. Сулька

31 липня 2021 року
     Підготовка фахівців для лісової галузі, користуючись авторитетом НУБіП України, розширює свою географію на теренах країни. Чергову міжкафедральну навчальну лабораторію ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України відкрито у Шацькому лісовому фаховому коледжі ім. В.В. Сулька.

     27 липня 2021 р. приймальна комісія університету на чолі з директором ННІ лісового і садово-паркового господарства Петром Лакидою (до речі, випускником цього коледжу 1975 р.) вперше провела фахове вступне випробування для абітурієнтів, які виявили бажання здобути перший (бакалаврський) рівень вищої освіти зі спеціальності 205 «Лісове господарство» (заочна форма навчання) в міжкафедральній навчальній лабораторії Національного університету біоресурсів і природокористування України на базі Шацького лісового фахового коледжу ім. В.В. Сулька.

 

     Бажання навчатися в лабораторії виявили 24 вступники і варто відзначити, що всі успішно справилися з фаховим вступним завданнями.

     Сучасна матеріально-технічна база коледжу, фаховий педагогічний колектив, очолюваний директором к.с.-г.н. Ігорем Жмурком та керівником міжкафедральної навчальної лабораторії, випускниці НУБіП України, к.с.-г.н. Галиною Сахарук, вселяє надію на продуктивну співпрацю з надання освітніх послуг майбутнім висококваліфікованим фахівцям лісової галузі Волині.

Андрій Спірочкін,
голова фахової атестаційної комісії
ННІ лісового і садово-паркового господарства

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook