НУБіП України та «Оптіма». Освіта для майбутнього

30 липня 2021 року
     30 липня відбулася зустріч ректора Університету Станіслава Ніколаєнка з генеральним директором Центру освіти «Оптіма» Марією Мілецькою.

     «Оптіма» – перша повністю дистанційна школа в Україні, заснована в 2014 році Марією Мілецькою і Робертсом Вайшлою. «Оптіма» – перша не лише за роком заснування, але й за кількістю учнів та місцем у рейтингу результатів ЗНО серед усіх дистанційних навчальних закладів України. Наразі у ній навчаються понад 7 000 учнів, які можуть обрати індивідуальні навчальні програми. За 6 років роботи «Оптіму» закінчили більш як 3000 випускників. Школа має розгалужену мережу регіональних представництв по всій Україні: у Чернігові, Івано-Франківську, Мукачеві, Тернополі, Ужгороді, Львові, Хмельницькому, Житомирі, Одесі, Дніпрі, Миколаєві, Вінниці та Рівному.

  

     У центрі розмови – освіта майбутнього, перспективи розвитку дистанційних технологій, підготовка вчителів і учнів до навчання за ними. Станіслав Миколайович презентував досягнення Університету, найкращі напрями роботи в автоматизації, робототехніці, біотехнології, агробіології і гуманітарних науках. Декан гуманітарно-педагогічного факультету Інна Савицька поділилася вже наявним досвідом співпраці із школою «Оптіма», позитивно оцінила рівень підготовки її випускників.

  

     Марія Милецька та Андрій Марченко розповіли про оригінальні форми роботи свого закладу, похвалилися успіхами випускників на зовнішньому незалежному оцінюванні, запропонували співпрацю і з іноземними студентами.

     Завершилася зустріч підписанням Договору про співпрацю між Національним університетом біоресурсів і природокористування України та Центром освіти «Оптіма». Предмет договору – реалізація спільних проєктів у сфері освітньої діяльності, об'єднання зусиль з виконання заходів, спрямованих на поліпшення профільного навчання, профорієнтаційної роботи, залучення учнів до наукових розробок тощо.

Олег Єресько,
доцент кафедри педагогіки 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook