Лабораторія біоекономіки НУБіП України разом з Київським національним університетом імені Тараса Шевченка і ТОВ «АГРОСОЛУМ» готується до конкурс проєктів з виконання наукових досліджень і розробок «Наука для безпеки і сталого розвитку України»

23 липня 2021, 20:49
zoom

   Національним фондом досліджень України оголошено конкурс проєктів з виконання наукових досліджень і розробок «Наука для безпеки і сталого розвитку України». Мета конкурсу − фінансування найкращих наукових проєктів, спрямованих на вирішення актуальних проблем безпеки людини та суспільства в Україні. Тематичні напрями конкурсу – конкурс колективних проєктів за напрямами досліджень, пов’язаних з охороною здоров’я, забезпеченням біологічної, екологічної, продовольчої безпеки, інформаційної та соціальної безпеки, відповіді на виклики за умов природних та техногенних надзвичайних ситуацій, подолання медико-біологічних, психологічних і соціальних наслідків пандемії COVID-19 та вирішення пов’язаних з цим юридичних питань. Детальніше: https://nrfu.org.ua/

   22 липня 2021 року учасники навчально-наукової лабораторії економічної теорії та біоекономіки факультету аграрного менеджменту НУБіП України професор Микола Талавиря і доцент Олена Коваль провели онлайн зустріч з провідними експертами Консорціуму EEN–Ukraine старшими науковими співробітниками Київського національного університету імені Тараса Шевченка Олександром Бендюхом, Іриною Новіковою і доцентом кафедри міжнародних фінансів Інституту міжнародних відносин Василем Намонюком. Перспективним напрямком співпраці визначено теоретичні й прикладні інноваційні дослідження перспективних напрямків діяльності аграрних товровиробників у співпраці з керівником ТОВ «АГРОСОЛУМ» Олександром Токарем. Увага зібрання закцентувалась на визначенні найменування проєкту, мети й основних завдань, очікуваних результатів, етапах та календарному плані виконання проєкту. Науковим керівником визначено професора д.е.н. Миколу Талавирю.

 

Олена Коваль,

доцент кафедри економічної теорії

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook