Вікторія Сіденко з Хмельниччини: спеціальність «Менеджмент» НУБіП України - мій перший пріоритет

19 липня 2021 року
            - Розкажіть про себе.
Я, Сіденко Вікторія, випускниця Шепетівського навчально-виховного комплексу №3 у складі «Загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів ім. Н.Рибака та ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою» Хмельницької області.
 Як Ви дізналися про Національний університет біоресурсів і природокористування України?
НУБІП є одним з провідних закладів вищої освіти України, тому інформації про цей університет є чимало в інтернеті. Також багато позитивних відгуків отримала від знайомих, які вже навчаються тут.
 
 
Яку спеціальність обрали і чому?
Минулого року у мою школу завітала доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Ганна Анатоліївна Харченко. Саме із її вуст я дізналася багато цікавої інформації про спеціальність «Менеджмент» та НУБіП України в цілому, і без вагань одразу для себе зрозуміла, що хочу навчатись та отримати вищу освіту саме на факультеті агарного менеджменту. Нині професія менеджера є дуже популярною. Менеджер – це особа, яка повинна вміти працювати, комунікувати з групою людей, перетворюючи їх у команду для виконання поставлених цілей та досягнення найкращих результатів. Тому хороший менеджер завжди знайде роботу. Знаю, що на факультеті аграрного менеджменту можна здобути унікальні цінні знання, які в подальшому будуть успішно реалізовані у професійній діяльності. Тому, коли почалася вступна кампанія, разом з електронною заявкою до приймальної комісії подала оригінали документів, визначивши спеціальність «Менеджмент» першим та єдиним пріоритетом.
Що очікуєте від навчання?
Я знаю, що все залежить від мене. Тому вірю, що під час навчання у мене відкриється багато перспектив та можливостей. Від навчання очікую нових знань та розвитку.
 
 
-  Вікторіє, дякую за розмову та щиро бажаю, щоб Ваші очікування стали реальністю. До зустрічі у новому навчальному році!
 
 
Розмовляла Ганна Харченко,
доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook