Катерина Жуленко: запрошую до вступу у найкращий університет!

22 липня 2021 року

 

Доброго дня, шановні вступники!

 

Я, Катерина Жуленко, студентка 1 курсу одного із найкращих факультетів НУБіП Україні, лідера підготовки фахівців з менеджменту - факультету аграрного менеджменту запрошую Вас на навчання для здобуття однієї з найкращих вищих освіт! І я не перебільшую, тому що факультет аграрного менеджменту НУБіП України в ТОП-10 рейтингу Forbes 2021 за показниками середнього балу ЗНО, рейтингу університету, інфраструктури та експертних оцінок.

Цей заклад буде справжньою знахідкою для вас! У ньому ви здобудете ті знання, які справді потрібні. Будуть справжні друзі, можливо в когось і кохання.

Коли Ви прийдете сюди, то не пожалкуєте. Тут ті викладачі, які завжди ставляться до студентів з розумінням та повагою. Вони завжди допоможуть та пояснять, коли будуть питання. Більшість тем є легкими для розуміння, але є і такі, над якими треба поміркувати, але з цим завжди допоможуть.

Також на території університету є надзвичайно гарний ботанічний сад. У ньому навесні дуже красиво, усе квітне. Окрім саду, неймовірний краєвид самого Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Тож не зволікайте! У новому 2021-2022 навчальному році вас з нетерпінням чекають нові знання та відкриття!

 

Староста 5 групи 1 курсу ФАМ
Катерина Жуленко

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook