Ректорат: приймаємо заяви від вступників і готуємося до нового навчального року

19 липня 2021 року
     19 липня 2021 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, присвячене перебігу вступної кампанії, підготовці до нового навчального року та плануванню роботи на поточний тиждень.

  

     Аналізуючи цьогорічний вступ до магістратури, можна дійти висновку, що потрібно ще раз звернути серйозну увагу на викладання англійської мови в університеті. Мова йде про перевірку рівня знань мови у викладачів, надання допомоги щодо його підвищення, ретельний аналіз навчальних програм і співставлення їх з програмою іспиту, оновлення методик викладання тощо. Загальну інформацію щодо перебігу вступної кампанії було розглянуто окремо на засідання приймальної комісії, про що читайте в окремому матеріалі на офіційному сайті.

  

     Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша проінформував про початок набору до аспірантури, який продовжиться до 27 серпня. Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк закцентував на проектах досліджень, підготовлених для участі в конкурсі Національного фонду досліджень, а також зборі врожаю в навчально-дослідних господарствах. Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про стан набору іноземців, перемовини з Китайськими закладами вищої освіти щодо запровадження подвійних дипломів. Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко проінформував про ремонтні роботи в навчальних корпусах та гуртожитках, будівництво спортивного комплексу. Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук акцентував увагу на організації навчальних та виробничих практик для студентів.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Василю Шинкаруку – контролювати перебіг вступної кампанії, активізувати подачу заяв, звертаючи увагу на випускників підготовчого відділення, переможців олімпіади. Валерію Іщенку – готувати навчальні корпуси, гуртожитки, інфраструктуру до нового навчального року та опалювального сезону, продовжити ремонти в кімнатах для першокурсників, контролювати протипожежну безпеку. Вадиму Ткачуку – провести нараду зі стану оформлення земель. Вадиму Кондратюку – визначити лабораторії, об’єкти, які будуть відкриті чи оновлені до Дня знань, суворий облік врожаю в навчально-дослідних господарствах.

  

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook