Діана Хоменко впевнено зробила свій вибір: навчання за спеціальністю «Облік і оподаткування» (освітня програма «Облік і аудит»)

16 липня 2021 року
    Діана Хоменко – випускниця Відокремленого структурного підрозділу "Ірпінський фаховий коледж НУБіП України". Вона серед тих абітурієнтів, які в перший же день вступної кампанії впевнено зробили свій вибір. Діана подала документи для вступу на навчання на спеціальність «Облік і оподаткування» (освітня програма «Облік і аудит») освітнього ступеня «Бакалавр».

    - Звідки дізналися про НУБіП України?
   Про цей університет я знала вже дуже давно. Тут здобували вищу освіту батько моєї найкращої подруги, багато моїх старших друзів та знайомих. А навчаючись в Ірпінському фаховому коледжі НУБіП України, я, власне, сама мала змогу переконатись, що це університет з високим рейтингом і престижним статусом. А тому без вагань вирішила продовжити навчання саме тут для здобуття освітнього ступеня бакалавра.

   - Що стало вирішальним у виборі спеціальності «Облік і оподаткування» (освітньої програми «Облік і аудит»)?
   На моє переконання, зміст цієї професії формує комплекс особистісних якостей людини: розвиток логічного мислення, вміння планувати й досягати професійних цілей, самостверджуватись, раціонально використовувати час, поліпшувати самодисципліну, бути послідовим, скрупульозним, допитливим і настирливим, здатним нести відповідальність за свої професійні вчинки і дії. Окрім того, вивчаючи сайти відомих компаній, аудиторських фірм, дописи у соціальних мережах успішних фахівців у сфері обліку, оподаткування й аудиту переконалась, що в умовах сьогодення цінуються професії, які дають великі можливості для працевлаштування з високим рівнем заробітної плати. Знаю, що й студенти старших курсів спеціальності «Облік і оподаткування» НУБіП України поєднують аудиторне навчання і роботу за фахом. Я вважаю, що ця професія – це крок в інноваційне майбутнє і без неї нашому суспільству не бути.

   - Які Твої захоплення?
   Мені дуже подобаються танці, а також люблю спостерігати як танцюють інші люди. До того ж, я великий меломан, слухаю музику кожного дня як тільки є вільна хвилинка. А ще полюбляю відпочивати на природі з рідними та друзями, без цього навіть не уявляю свого життя. До речі, знаю, що НУБіП України має надзвичайно комфортне розташування у лісопарковій зоні, а ще пречудовий ботанічний сад, студентський сквер.

   - Про що мрієш?
   На мій погляд, кваліфікований бухгалтер – це фахівець, який не лише вміє працювати із цифрами, документами і забезпечує ведення обліку або ж здійснює аудиторські перевірки фінансової звітності компаній. Це людина, яка мислить глобально, бачить і оцінює всі бізнес-процеси компанії. А тому я мрію реалізувати себе в обраній сфері, відкривши свій бізнес, як кажуть «працювати на себе» та бути незалежною. Знаю, що конкуренція є постійною, а тому кожного разу, як буде нагода, мрію удосконалювати свої навички та знання, не хочу стояти на місці. Все змінюється, час йде, а я буду йти «в ногу» з ним, навчаючись в НУБіП України.
 
Розмову вели Наталія Кузик та Людмила Мельянкова,
доценти кафедри обліку та оподаткування

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook