Захист бакалаврських кваліфікаційних робіт студентів денної форми навчання спеціальності 051 «Економіка» (освітня програма «Економічна кібернетика»)

17 червня 2021 року
 16 червня 2021 року відбувся захист бакалаврських кваліфікаційних робіт студентів факультету інформаційних технологій денної форми навчання спеціальності 051 «Економіка» (освітня програма «Економічна кібернетика»).
На початку роботи комісії з вітальним словом виступила декан факультету інформаційних технологій – Олена Григорівна Глазунова, яка привітала студентів, всіх присутніх та представила голову та членів екзаменаційної комісії.
 
 
Голова комісії – Філіпішина Лілія Михайлівна, д.е.н., професор кафедри інформаційних систем і технологій НУБіП України також звернулася з вітальним словом до студентів.
 
члени комісії:
Жерліцин Дмитро Михайлович, завідувач кафедри економічної кібернетики, д.е.н., професор кафедри економічної кібернетики НУБіП України;
Попрозман Наталія Василівна, д.е.н., професор кафедри економічної кібернетики НУБіП України;
Клименко Наталія Анатоліївна, к.е.н., доцент кафедри економічної кібернетики НУБіП України, заступник декана факультету;
секретар комісії: Коваль Тетяна Валеріївна, к.ф.-м.н., доцент кафедри економічної кібернетики НУБіП України.
 
 
 
Завідувач кафедри економічної кібернетики Дмитро Михайлович Жерліцин привітав студентів з важливим днем у їхньому житті та побажав всім успішного захисту, а комісії – плідної роботи.
 
Усі керівники бакалаврських кваліфікаційних робіт були присутні на захисті і підтримували своїх дипломників.
Тематика бакалаврських кваліфікаційних робіт різноманітна, цікава та актуальна.
Зокрема, Суліма Марія глибоко дослідила вплив пандемії на життя людей і її тема «Моделювання впливу Covid -19 на якість життя» викликала жваву цікавість присутніх.
 
 
Надзвичайно актуальними та дискусійними були теми Полуди Костянтина «Прогнозування зеленої енергетики України» та Климчук Вікторії «Аналіз ринку органічної продукції в Україні», які студенти успішно захистили.
Лапа Валентина блискуче захищала ґрунтовну роботу на тему «Моделювання інвестиційної стратегії на ринку сучасних фінансових активів».
Проблеми та завдання, що стоять перед сучасною освітою, можливі шляхи їх вирішення детально розкрили в своїх роботах Петренко Анна в темі «Моделювання попиту та пропозиції на престижні спеціальності вищої освіти в Україні» та Сімірей Богдан – «Моделювання рівня конкуренції на ринку освітніх послуг України».
Аналізували та прогнозували ринки найбільш актуальних в Україні культур Чепа Андрій в роботі «Аналіз ринку зерна в Україні» та Куценко Владислав – «Аналіз ринку олійних культур».
Гончаренко Антон в роботі на тему «Прогнозування змін у розповсюдженні реклами» висвітлив сучасний стан та підходи до ефективного розвитку рекламного бізнесу в країні.
Неординарну та цікаву тематику досліджував Кашевський Андрій. Його робота «Моделювання структури популярних музичних творів у розрізі історичних періодів» дозволила під несподіваним кутом подивитися на перспективи популярності творів та успішності та конкурентоздатності шоу-бізнесу.
Надзвичайно цікаву тематику досліджував Собчук Ілля. Його робота на тему «Моделювання стратегії грального бізнесу» також викликала жвавий інтерес всіх присутніх.
Захист бакалаврських кваліфікаційних робіт був організований у відповідності з діючою інструкцією та пройшов у діловій й творчій атмосфері. Приємно відмітити, що теоретична та практична підготовка наших бакалаврів відповідає вимогам, поставленим перед спеціалістами цього профілю.
 
Колектив кафедри економічної кібернетики вітає здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти з вдалим захистом бакалаврських кваліфікаційних робіт, бажає успіхів у подальшому, на наступному етапі навчання. Бажаємо успіхів при складенні ЄВІ та іспиту з фахових дисциплін та чекаємо вас на кафедрі для здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти!
 Доцент кафедри економічної кібернетики
Людмила Галаєва
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook