Плаксюк Назар із Київщини: Біотехнологія – професія, яка вирішить долю людства!

11 червня 2021 року

    — Назаре, розкажи, будь ласка, про себе.

     — Мене звати Назар Плаксюк, навчаюсь в Київській гімназії східних мов №1 міста Києва. Я люблю грати баскетбол. Цікавлюсь генетикою та психологією.

     — Чим зацікавила тебе спеціальність біотехнологія? 

     — Можливо це наївно, але мені цікава біотехнологія можливістю створювати та вирощувати нові форми рослин, надавати культурі певних властивостей та ознак, досліджувати поведінку організмів за різних обставин. Я взагалі вважаю, що біотехнологи можуть розв’язати низку проблем людства пов’язаних з нестачею їжі та корисних копалин. Для мене знання в біотехнології дорівнюють знанням по штучному інтелекту, вони відкривають широкі можливості для забезпечення розвитку, комфорту та безпеки життя людей. 

     — Які предмети будеш здавати на ЗНО?

     — Звичайно біологію. Додатково я відвідую підготовче відділення НУБіП та вже взяв участь в Олімпіадах з біології та математики. Скажімо так, ретельно готуюся до вступу у виш. Я знаю наскільки важливий правильний вибір пріоритету при вступі, тому НУБіП України – пріоритет №1!

     — Чому саме НУБіП?

     — Вважаю цей виш достойним закладом освіти, в якому працюють досвідчені професійні викладачі. Університет має хорошу базу та давню історію, чув хороші відгуки про університет і від викладачів інших відомих в Україні вузів, тому думаю позитивна думка конкурентів має велике значення. Вважаю свій вибір вірним хоча б тому, що аграрний сектор на сьогоднішній день є бюджетоутворюючим в Україні, тому кваліфіковані працівники будуть завжди в ціні.

     — Які найближчі плани на майбутнє?

     — Найближчі плани вступити на обрану спеціальність, здобути знання та практичні навички, потрапити в баскетбольну команду університету та насолоджуватися студентством наступні 6 років.

Розмовляв заступник декана
Петро Дрозд

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook