Навчально-методичне забезпечення дисциплін ОПП "Управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом" ОС "Магістр"
Дисципліна | Робоча програма | Силабус | Електронний навчальний курс |
Методологія і організація наукових досліджень | |||
Управління проектами туристичному та готельно-ресторанному бізнесі | |||
Стратегічне управління туристичними дестинаціями | |||
Інновації в туристичному та готельно-ресторанному бізнесі | |||
Стратегічний маркетинг в туристичному та готельно-ресторанному бізнесі | |||
Revenue менеджмент | |||
HR – менеджмент готелів і ресторанів | |||
Управління бізнес процесами в туристичному та готельно-ресторанному бізнесі | |||
Управління якістю послуг в туристичному та готельно-ресторанному бізнесі | |||
Туризмологія | |||
|
|
|
|
Кваліфікаційна магістерська робота
Методичні рекомендації з підготовки та захисту кваліфікаційної магістерської роботи | Форма заяви про призначення керівника та затвердження теми кваліфікаційної магістерської роботи |
Виробнича (переддипломна) практика | Методичні рекомендації з організації та проведення виробничої (переддипломної) практики | |
Договір на проведення практики студентів |