ЕКОНОМІСТ-КІБЕРНЕТИК – УНІВЕРСАЛЬНИЙ ФАХІВЕЦЬ НА РИНКУ ПРАЦІ

23 квітня 2021 року

 23 квітня 2021 року для студентів кафедри економічної кібернетики було проведено зустріч з представником Метінвест Холдингу, керівником напрямку цифровізації, Володимиром Кравченко.

У зустрічі взяли участь студенти 1-4 курсів спеціальності 051 «Економіка» освітніх програм «Економічна кібернетика» та «Цифрова економіка».

Під час обговорення сучасних проблем та викликів на ринку праці для випускників спеціальності економіка, Володимир Кравченко зазначив, що економіст-кібернетик може отримати корисні знання під час навчання в університеті, зокрема, майбутня робота може бути пов’язана як з професіями аналітика даних, бізнес-аналітика, дата інженера, програміста, фінансового аналітика, бухгалтера тощо. Проте, вже на 2 курсі необхідно визначатися з професійними перевагами, а також розвивати навички письмового та усного мовлення, вмінь формулювати власні думки та пропозиції.
 
 
У студентів виникли питання щодо можливого працевлаштування випускників ЗВО без попереднього досвіду практичної роботи та конкретних інструментів, що використовується у практиці роботи з цифровим простором.
Зустріч пройшла у приємній атмосфері, за результатами якої було прийнято рішення проводити подібні заходи на регулярній основі у вигляді майстер-класів для вирішення специфічних практичних проблем.
 
Дмитро Жерліцин
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook