ІІ (онлайн) тур Всеукраїнських олімпіад для вступу до НУБіП України продовжено до 11 травня!

7 травня 2021 року
 

 Увага! На численні звернення вступників ІІ етап Олімпіади (онлайн) продовжено до 11 травня

Виконання завдань відбуватиметься через особистий кабінет на платформі Olympus за посиланням http://olympus.nubip.edu.ua/

 

     Не зважаючи на скасування у поточному році державної підсумкової атестації, 1103 майбутніх випускників середніх шкіл виявили бажання покращити свій конкурсний бал, успішно виконавши завдання з відповідних навчальних предметів, які передбачені на певну спеціальність відповідно до Правил прийому на 2021 рік.
     Приймальною комісією опрацьовано 2094 роботи, серед яких найпоширенішими виявились біологія (526 робіт), українська мова (513 робіт) та математика (427 робіт).

 

     Більшість учасників І туру Олімпіади виконали завдання з декількох навчальних предметів, які планують здавати під час зовнішнього незалежного оцінювання. Нагадаємо, що 20 балів, отриманих за результатами ІІ туру Олімпіади додаються до конкурсного показника з відповідного предмета, тобто оцінки ЗНО.

     Списки учасників, які отримали 75 балів і більше та допущені до участі у ІІ турі Олімпіади, оприлюднені на сайті університету за наступним посиланням: https://nubip.edu.ua/node/29143/

         Для більш детальної інформації звертайтесь за телефонами Приймальної комісії НУБіП України: (044) 258-42-63; 527-83-08, або пишіть нам на електронну адресу [email protected].

Бажаємо успіхів та підтримуємо на шляху до здобуття обраного фаху!

Оксана Гончарук,
заступник відповідального секретаря
приймальної комісії

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook