«ФІЗМАТ – БАТЛ» у К-11М

21 квітня 2021 року

 

7Вся глибина думки, яка закладена
у формулювання математичних понять,
згодом розкривається тим умінням,
з яким ці поняття використовуються.
(Е. Вігнер)
 

2020-2021 навчальний рік оголошено Роком математики в Україні. Своїм Указом Президент доручив Кабінету Міністрів України розробити та затвердити план заходів, а саме:

  • підвищення якості навчально-методичного забезпечення вивчення математики;
  • створення умов для підвищення мотивації здобувачів освіти з успішного оволодіння математичними знаннями і навичками, їх застосування у соціальній, економічній, технологічній, науковій та інших сферах суспільного життя та ін.

22

В рамках тижня циклової комісії фізико-математичних дисциплін та інформаційних технологій 21 квітня 2021 року викладачками відповідних дисциплін Роксоланою ЛОМНИЦЬКОЮ та Маріанною МИХАЙЛИШИН проведено виховний захід з фізики та математики «ФІЗМАТ – БАТЛ» зі студентами групи К-11М.

Метою заходу було: систематизувати вивчене з фізики та математики; показати близькість цих наук; розвивати логічне, самостійне, творче мислення, вміння аналізувати, робити висновки; розвивати фізико-математичну мову здобувачів освіти; виховувати увагу, спостережливість, швидкість реакції, вміння вболівати за команду; активність, винахідливість, кмітливість, доброзичливість; виховувати науковий світогляд студентів; у процесі підготовки до гри формувати навички самостійної роботи з літературою; привчати студентів до виступів перед аудиторією.

46

1

За результатами відбіркового туру, учасниками вікторини стали: Назар Люшняк, Денис Звіришин, Анатолій Луговий, Катерина Михайлишин, Степан Блонарович та Роман Мартинишин. Хлопці та дівчата відповідали на цікаві запитання з фізики та математики, розв′язували логічні, експериментальні задачі, розгадували ребуси. Стежили за перебігом змагання та рахували бали справедливі судді - Ірина Тернова та Ростислав Ухман. Допомагали учасникам активні вболівальники, правильні відповіді яких принесли їм додаткові бали. Подолавши чотири нелегких етапи гри, переможцями вікторини стали:

І місце – Луговий Анатолій
ІІ місце – Люшняк Назар
ІІІ місце – Михайлишин Катерина
3

Крім гарного настрою та позитивних вражень, діти отримали солодкі призи, а переможці – ще й грамоти. Бажаємо усім учасникам здоров’я та особистих перемог!

Ростислав УХМАН, викладач фізики

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook