Каламанич Віталіна з Кам’янця-Подільського для навчання обрала факультет інформаційних технологій!

13 квітня 2021 року
-         Віталінко, розкажіть, будь ласка, про себе.
 
-         Я, Каламанич Віталіна Ігорівна, навчаюся у 11 класі СШ №10 м. Кам’янець -Подільський Хмельницької області. Навчаюся на відмінно, вивчаю польську та англійську мови, люблю читати, зокрема наукову фантастику.
 
 
-         Підкажіть, звідки Ви знаєте про факультет інформаційних технологій Національного університету біоресурсів і природокористування України ?
 
-         Про Національний університет біоресурсів і природокористування України дізналася із сайту Національний університет біоресурсів і природокористування України (nubip.edu.ua), про факультет інформаційних технологій та спеціальностіОС Бакалавр галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» спеціальності 051 «Економіка» ОПП «Економічна кібернетика» та «Цифрова економіка» із сайтуКафедра економічної кібернетики (nubip.edu.ua).
 
 
-         Ви вже вирішили ким у майбутньому хочете стати, який фах обрати ?
 
-         Так! Ми з батьками довго роздумували, зважували всі переваги й ризики навчання у різних вузах та за різними спеціальностями економічного спрямування. Проте, коли я перейшла у 11 клас, ми остаточно визначилися, обрали Національний університет біоресурсів і природокористування України та спеціальність 051 «Економіка» ОПП «Економічна кібернетика».
 
-         Дякую, Віталінко, що знайшла час для розмови та поділилася своїми мріями. Успіхів та здійснення мрій і задумів!!!
 
Розмову вела д.е.н., професор кафедри економічної кібернетики

Н. В. Попрозман 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook