Освітньо-професійна програма підготовки бакалаврів "Готельно-ресторанний бізнес"

 

ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНІ ПРОГРАМИ "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА"

ОПП "Готельно-ресторанна справа", 2023  

Навчальний план підготовки фахівців, 2023

Рецензія 1

НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДИСЦИПЛІН ОПП "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА" 2023-2024 н.р.

 

Акредитація освітньої програми, 2022 р.

         1. Відомості про самооцінювання освітньої програми
         2. Програма зустрічі з експертною групою
    3. Гарант освітньої програми - Гопкало Лариса Михайлівна, к.е.н., доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму,  email: 
[email protected] 

ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНІ ПРОГРАМИ "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА" 

Рік
Освітня програма
Навчальний план
2019
 
 
2020
 
2021
2022

 

 

Рецензії, відгуки від стейкхолдерів на освітньо-професійну програму

  

Рецензії від освітянської спільноти

Рецензія 4 

КОМПОНЕНТИ ОПП "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС"

ОБОВ"ЯЗКОВІ НАВЧАЛЬНІ ДИСЦИПЛІНИ 

Роз"яснення щодо вибору вибіркових навчальних дисциплін

ВИБІРКОВІ НАВЧАЛЬНІ ДИСЦИПЛІНИ 

КУРСОВІ РОБОТИ З НАВЧАЛЬНИХ ДИСЦИПЛІН

АТЕСТАЦІЯ

РОБОЧІ ПРОГРАМИ ПРАКТИК

БАЗИ ПРАКТИК (ДОГОВОРИ)

МІЖНАРОДНА ПРАКТИКА СТУДЕНТІВ

АНКЕТУВАННЯ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА" ОП "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС"

РЕЗУЛЬТАТИ ОПИТУВАННЯ СТУДЕНТІВ 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook