Технологія успіху: чергова зустріч з випускниками шкіл, ліцеїв, гімназій

27 березня 2021 року
27 березня 2021 року кафедрою економічної кібернетики проведено зустріч з потенційними абітурієнтами м. Києва та Київської області.
На початок заходу професор кафедри економічної кібернетики Андрій Скрипник представив майбутнім фахівцям-кібернетикам Концепцію «Ігровий погляд на життя». Школярі виявили жвавий інтерес до питань практичного застосування Теорії ймовірності та моделі Дерева рішень для визначення траєкторії успішності сучасного вступника.
  
Друга частина зустрічі була присвячена особливостям вступу до закладів вищої освіти України у 2021 році. Завідувач кафедри економічної кібернетики Дмитро Жерліцин розповів про ключові питання формування рейтингових списків, визначення пріоритетів за спеціальністю Економіки, визначення ключових предметів ЗНО тощо.
 
У заході прийняло участь 38 осіб. Особливу подяку висловлюємо гімназистам 237 гімназії м. Києва за активну участь в обговоренні проблемних питань, що постають перед абітурієнтом 2021 року вступу. Зокрема, визначено відмінність освітньої програми «Економічна кібернетика» та «Цифрова економіка» кафедри економічної кібернетики НУБіП України.
Сподіваємось на наступні плідні зустрічі!
 
 Завідувач кафедри економічної кібернетики

професор Дмитро Жерліцин. 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook