Профорієнтаційна робота - Володарка.

21 березня 2021 року

 Студент 1 – го курсу ОС Бакалавр галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» спеціальності 051 «Економіка» ОПП «Економічна кібернетика» Микола Гудзь побував з візитом у рідній школі, СШ №2 смт. Володарка Київської області, яку закінчив тільки минулого року. Зустрівся з колишнім класним керівником Буханевич Л. М. (разом на світлині) та провів інформативну розповідь про навчання у Національному університеті біоресурсів і природокористування України на факультеті інформаційних технологій у 11-10 класах цієї школи, підкреслив про значення навчання, освіти та самовдосконалення для отримання омріяного фаху.

Вказав, що студентські роки це роки не тільки навчання, а ще час активної участі у міжнародних, всеукраїнських, загально університетських, факультетських конференція, олімпіадах, спортивних змаганнях, творчих вечорах, круглих столах тощо. На базі факультету створений клуб за інтересами, проводяться щорічні Пісенні змагання, День першокурсника, День факультету, конкурси Краса НУБіП України, Голосіївська весна.
Перед від’їздом до школи М. Гудзь взяв на випусковій кафедрі Економічної кібернетики буклети за ОПП «Економічна кібернетика» та «Цифрова економіка», які роздав присутнім студентам 10 - 11 класі СШ № 2 смт. Володарка, окремо прикріпив на «Дошці оголошень», щоб на додаткові питання абітурієнтів і/чи їх батьків відповіді змогли дати викладачі кафедри, співробітники деканату та співробітники інших підрозділів університету.
 
Д. е. н., професор кафедри економічної кібернетики
Н. В. Попрозман
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook