Участь професора кафедри у разовому захисті дисертації на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 07 «Управління та адміністрування»

11 березня 2021 року
Професор кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського, д.е.н., професор Резнік Надія Петрівна  взяла участь в якості опонента у роботі разової  ради ДФ 14.083.001 з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Раковича Олександра Івановича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 07 «Управління та адміністрування» за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Захист відбувся у Поліському  національному університеті Міністерства освіти і науки України 10 березня 2021 року. Посилання на відео запис захисту: http://znau.edu.ua/tidings/df-14-083-001
 
 
Члени спеціалізованої вченої ради відзначили високий науковий рівень виконаних досліджень, привітали здобувача і його наукового керівника з успішним захистом дисертації, побажали вдалого проходження  необхідних етапів у МОН України та подальших звершень на теренах науки!
Аліна Троян,

доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С.Завадського 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook