Випускники спеціалізованої школи №181 м. Києва активно цікавляться умовами прийому на факультет ветеринарної медицини НУБіП України

16 березня 2021 року

Доцент кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого Ольга Тупицька зустрілася з учнями 11 класу Спеціалізованої школи №181 ім. І. Кудрі (м. Київ). Вона ознайомила учнів із структурою НУБіП України в цілому та факультету ветеринарної медицини зокрема, умовами і правилами прийому до університету, переліком спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців, спортивними та культурними заходами.

Чільне місце під час зустрічі було надане особливостям вступної кампанії 2021 року, розкрито специфіку спеціальностей, за якими здобувачі освіти навчаються на факультеті ветеринарної медицини, унікальні можливості для вступників до Національного університету біоресурсів і природокористування України отримати додаткові бали до сертифікатів ЗНО за участь у Всеукраїнській олімпіаді з обраних предметів, що може бути вирішальним при вступі.

 

Ольга Тупицька детально розповіла учням про підготовчі курси, їхнє значення для поглиблення знань при здачі ЗНО та подальшого навчання в університеті, а також роль курсів у адаптації абітурієнтів до студентського життя.


Випускники активно цікавилися правилами прийому на факультет ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України, переліком конкурсних предметів, навчанням на військовій кафедрі. Вони отримали ґрунтовні відповіді на всі питання, які їх цікавили під час дискусії.

Ольга Тупицька,
доцент кафедри біохімії і фізіології тварин
ім. акад. М. Ф. Гулого

 
 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook