Профорієнтаційна робота в Управлінні освіти Сєвєродонецького району

14 березня 2021 року
Студент 1 –го курсу ОС Бакалавр галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» спеціальності 051 «Економіка» ОПП «Економічна кібернетика» Тарас Пшеничний через карантинні вимоги, на жаль, не зміг потрапити у стіни рідної школи, поспілкуватися зі старшокласниками та своїм класним керівником, похвалитися своїми успіхами, розказати про переваги навчання у Національному університеті біоресурсів і природокористування України на факультет інформаційних технологій. Проте, як у житті буває, першим, хто приходить на допомогу, це МАМА. Вікторія Сергіївна Пшенична, мама Тараса Пшеничного, запропонувала сину виступити у Департаменті освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації, вона працює заступником начальника Управління освіти Сєверодонецької міської військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області.
Тарас розказав про особливості і переваги обраного фаху, про те, що НУБіП України на сьогодні безпосередньо бере участь у більш, ніж 50 міжнародних проектах і програмах, що дає можливість студентам проходити міжнародне стажування, брати участь у міжнародних конференціях, семінарах. Щорічно близько 100 студентів та аспірантів НУБіП України проходять навчання та стажування у провідних університетах США, країнах Західної Європи.
Роздав отримані буклети за ОПП «Економічна кібернетика» та «Цифрова економіка», в яких розміщені контакти кафедри та деканату ФІТ, якщо виникнуть додаткові питання у присутніх слухачів, абітурієнтів і/чи їх батьків, то професійні та обґрунтовані відповіді змогли дати викладачі випускової кафедри, співробітники деканату.
Д.е.н., професор кафедри економічної кібернетики,

Н.В. Попрозман 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook