Кар’єра науковця: науково-педагогічне стажування

11 лютого 2021 року

Відповідно до наказу НУБіП України №212в від 14.12.2021 р. доцент кафедри інформаційних систем і технологій Олена Кузьмінська з грудня 2020 по лютий 2021 року проходила онлайн стажування за програмою «Міжнародна кар’єра науковця та управління науковими проєктами», організованого університетом суспільних наук (UNS, Польща) та фундацією Central European Academy Studies and Certifications (CEASC).

За програмою стажування учасники відвідували серію вебінарів, а також працювали в командах над розробкою модельних проєктів.

Представлення проєктних рішень відбулось у форматі міжнародної онлайн конференції «Інтернаціоналізація закладів вищої освіти: міжнародні проекти і розвиток наукової кар‘єри», яка відбулась 11 лютого 2021 року.

Конференція об’єднала провідних науковців та експертів України, Польщі та Словаччини, надала можливість презентувати власні розробки і ознайомитись з науковими результатами колег.

По завершенню стажування учасники одержали, крім сертифікатів та дипломів, неоціненний досвід наукової комунікації та співпраці.
 

 

Олена Кузьмінська, доцент кафедри
інформаційних систем і технологій 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook