Взаємовідвідування занять як ефективна форма переймання досвіду колег і вдосконалення педагогічної майстерності викладачів менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського

19 лютого 2021 року
Відповідно до графіка взаємовідвідування занять НПП кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського у другому семестрі 2020/2021 навчального року розпочато обмін професійним досвідом між викладачами.
Так, 8 лютого 2021 р. доцентом кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Наталею Драгнєвою було проведено практичне заняття з дисципліни «Менеджмент підприємства агропромислового виробництва» для студентів 3 курсу 2 групи факультету аграрного менеджменту спеціальності «Менеджмент», на якому були присутні доценти кафедри Олександр Новак та Аліна Троян. Заняття було цікавим, пізнавальним та одержало схвальні відгуки викладачів і студентів.
 
9 лютого професором кафедри Надією Резнік було прочитано лекцію з дисципліни «Логістика» на тему: «Управління ланцюгами постачань» для студентів 3 курсу факультету аграрного менеджменту спеціальності «Менеджмент».  Присутній на лекції Олександр Новак високо оцінив професійні якості лектора. Завдяки вдало розробленій презентації Надія Петрівна уміло управляла уявою здобувачів вищої освіти в аспекті колективного обговорення особливостей функціонування ланцюгів постачань у логістиці.
 
 
10 лютого викладачі кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського мали нагоду відвідати лекційне заняття з дисципліни «Логістика» на тему: «Об'єкти логістичного управління», яку прочитала старший викладач кафедри Кристина Драмарецька. На занятті було розглянуто питання щодо характеристики і класифікації потоків у логістиці, розкрито сутність логістичних операцій та схеми взаємодії логістичних потоків. Представлений матеріал зацікавив студентів 2 курсу 1 групи спеціальності «Маркетинг» та присутніх викладачів.
 
 
 
 
По завершенні взаємовідвідування занять усі НПП кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського відмітили професіоналізм колег, їх активну спрямованість на набуття загальних та спеціальних компетентностей здобувачами вищої освіти, відповідність навчальних дисциплін робочим програмам та сучасним вимогам до організації навчального процесу.
 
Людмила Буценко,
доцент кафедри менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського 
 

  

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook