Кафедра фізичного виховання запрошує всіх бажаючих взяти участь у Відкритому чемпіонаті Київської області з гирьового спорту

6 березня 2021 року
м. Київ, НУБіП України, навчальний корпус №9
   6 березня 2021 року на базі навчального корпусу № 9 НУБіП України в ігровій залі буде проводитися Відкритий чемпіонат Київської області з гирьового спорту.

     Складна епідеміологічна ситуація в державі не заважає членам збірної команди університету на високому рівні готуватися до участі у цих змаганнях, аби достойно продемонструвати свій спортивний рівень і при цьому виконати бажані розрядні нормативи. Регулярні тренування команди у залі важкої атлетики проводить викладач кафедри фізичного виховання, майстер спорту України міжнародного класу Віталій Віталійович Андріяш.

  

     Більшість представників студентської збірної команди університету, ще рік тому прийшовши до спортивної зали, ледве могли працювати з найлегшими снарядами по 8 кг, однак, на сьогоднішній день вони демонструють результати, близькі до нормативу кандидата у майстри спорту України, або навіть перевищують його. Усе це – результат наполегливої праці та відповідального ставлення до тренувального процесу. Окрім цього, займаючись гирьовим спортом, студенти значно покращують свої фізичні кондиції та набувають більш спортивного і привабливого зовнішнього вигляду. Саме тому обласні змагання з гирьового спорту будуть великим святом сили, витривалості, грації та краси, так гармонійно поєднаних у цьому виді спорту.
     У змаганнях зможуть взяти участь та проявити себе всі бажаючі, аби спробувати на собі цей чудовий вид спорту.

 

     Бажаємо нашим учасникам реалізувати поставлені завдання і плани.

Хай переможе найсильніший! Уперед до нових звершень!

 

 

Віталій Андріяш,
викладач кафедри фізичного виховання

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook