Опановуємо дисципліну «Клінічна лабораторна діагностика» в сучасній навчальній лабораторії та користуємось матеріалами нового посібника

15 лютого 2021 року

Вже два тижні навчаються студенти I курсу ОС «Магістр» магістерської програми «Ветеринарна лабораторна діагностика», опановуючи дисципліну «Клінічна лабораторна діагностика» на факультеті ветеринарної медицини. Перший тиждень занять згідно розкладу проводився дистанційно. У студентів цієї групи є можливість навчатися дистанційно за допомогою електронного навчального курсу (апробованого і атестованого) «Клінічна лабораторна діагностика», автором якого є доцент Тетяна Немова. Навчальний курс наповнений ілюстрованими лекціями, методичними матеріалами та відеоматеріалами.

В допомогу студентам стане новий навчальний посібник «Клінічна лабораторна діагностика», який видав колектив авторів в минулому році.


Наступні 7 тижнів заняття будуть проводитись на факультеті в «Навчальній лабораторії ветеринарної гематології» кафедри терапії і клінічної діагностики. Лабораторія щойно відремонтована, обладнана сучасними приладами і матеріалами, що дозволить студентам повноцінно здобувати глибокі знання і практичний досвід з клінічної лабораторної діагностики хвороб тварин. Лабораторія має велику площу і достатню кількість мікроскопів, що дозволяє проводити заняття, дотримуючись дистанції в період карантинних заходів під час пандемії.

Лекції і лабораторні заняття в онлайн- і офлайн-режимах читають доценти кафедри терапії і клінічної діагностики Наталія Бойко і Тетяна Немова.

Доцент кафедри терапії і клінічної діагностики Бойко Н.І.
Доцент кафедри терапії і клінічної діагностики Немова Т.В.

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook