Чемпіонат та Кубок Києва зі спортивного орієнтування на лижах 2021 року

9 лютого 2021, 12:22
м. Київ

 

31 січня та 6-7 лютого 2021 року у лісовому масиві Голосіїв відбулися змагання чемпіонату та кубку Києва зі спортивного орієнтування на лижах.

Нарешті, після безсніжної зими 2019-2020 року у Києві випав сніг і свої змагання почали проводити представники зимових видів спорту.

У змаганнях на кубок Києва з орієнтування на лижах 31 січня 1 місце серед ветеранів по групі Ч55 виборов В'ячеслав Пархоменко – старший викладач кафедри фізичного виховання гуманітарно-педагогічного факультету. Наступні змагання, чемпіонат Києва, відбулися 6-7 січня і В'ячеслав знову переміг на двох дистанціях по групі Ч55.

Ці змагання були відбірковими до збірної команди Києва на участь у чемпіонаті України зі спортивного орієнтування на лижах, який відбудеться 13-15 лютого 2021 року у лісових масивах навколо с. Реутенці Кролевецького району Сумської області. До складу збірної Києва також включено Олександру Пархоменко – асистента кафедри комп'ютерних наук, у якої 13 лютого заплановано попередній захист кандидатської дисертації, а наступного дня Олександра планує вийти на старт чемпіонату України.

 

Бажаємо нашим спортсменам успіхів на навчальній і спортивній аренах!

Микола Костенко

завідувач кафедри фізичного виховання

гуманітарно-педагогічного факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook