Заслуховування звітів програм наукових досліджень НААН України

1 лютого 2021 року
     1 лютого 2021 року відбулось чергове засідання НААН України із заслуховування звітів програм наукових досліджень, до якого були запрошені і науковці кафедри генетики, селекції і насінництва ім. проф. М.О. Зеленського.
     Першим із доповіддю про результати досліджень по програмі "Формування та ведення Національного банку генетичних ресурсів для стабільного забезпечення потреб народу України у продукції рослинництва" виступив Віктор Рябчун.
     Рецензентом даного звіту виступив завідувач кафедри генетики, селекції і насінництва ім. проф. М.О. Зеленського Олександр Макарчук, зазначивши необхідність збереження видового різноманіття та окресливши глобальну проблему впровадження сортів вітчизняної селекції у виробництво.
 
 
 
     У другій частині засідання було заслухано Владислава Черчеля із доповіддю про результати виконання наукових досліджень за темою "Технології вирощування зернових культур. Селекція кукурудзи і сорго"
     Доцент кафедри генетики, селекції і насінництва ім. проф. М.О. Зеленського Віталій Жемойда виступив із рецензією на вищезгаданий звіт, в якій зазначив актуальність досліджень та необхідність подальшої роботи за цим напрямком.
 
 

 

     За результатами доповідей було прийнято рішення схвалити та затвердити звіти винесені на розгляд.
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook