Якість випускних робіт бакалаврів у центрі уваги колективу кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського

9 січня 2021 року

   5 січня 2021 року на кафедрі менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського відбулася чергова зустріч викладацького колективу кафедри зі своїми дипломниками: студентами денної та заочної форм навчання випускових курсів бакалаврату за спеціальністю Менеджмент. Впродовж зимових канікул студенти мають активізувати свою роботу щодо написання випускних бакалаврських робіт, адже теми вибрані, керівники закріплені, тобто це - вже фінішна пряма у їх підготовці, і відкладати написання робіт не можна.
   Зустріч розпочала завідувач кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського професор Тетяна Балановська, яка наголосила на важливості цієї студенської наукової роботи, необхідності дотримання вимог академічної доброчесності, вимог до оформлення матеріалів. Тетяна Іванівна закликала колектив викладачів та всіх студентів синхронізувати зусилля та активізувати спільну роботу для забезпечення достойного результату.

    До розмови також долучився доцент кафедри Олександр Новак, який представив студентам напрацьовані колективом викладачів уточнені методичні вказівки щодо написання випускних бакалаврських робіт, звернув увагу на комплекс аналітичних даних щодо роботи досліжуваних організацій, який є обов’язковим для представлення у всіх роботах незалежно від тематики дослідження.

Обговоривши основні питання щодо написання своїх робіт, студенти зможуть на якісно вищому рівні підготуватись до завершального етапу своєї підготовки та підтвердити перед екзаменаційною комісією свою кваліфікацію і здобути освітній ступінь «Бакалавр».

Аліна Троян,
доцент кафедри менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook