ДСНС отримала 139 аварійно-рятувальних машин Ford Ranger

21 грудня 2020 року
Kyiv, Ukraine

 

21.12.20
ДСНС отримала 139 аварійно-рятувальних машин Ford RangerАварійно-рятувальні загони ДСНС отримали в 2020 році від Міністерства інфраструктури ще 139 спеціальних аварійно-рятувальних машин легкого типу САРМ-Л на базі Ford Ranger.
Остання партія з 19 спецмашин для ДСНС, на замовлення Мінінфраструктури, поставлена українським виробником спеціальної, рятувальної та пожежної техніки – компанією «Валидус СпецАвто» (VALIDUS SPECIAL AUTO) у грудні, про що вона повідомила у Facebook.
Сьогодні ми завершили ще один успішний проект, замовником якого є Державне агентство інфраструктурних проектів України , Міністерство інфраструктури України. Цей проект націлений на зміцнення технічної бази ДСНС України у сфері реалізації Державної програми підвищення безпеки дорожнього руху в Україні на період до 2020 року. Сьогодні ми поставили ще 19 одиниць спеціальних аварійно-рятувальних автомобілів легкого типу #САРМл на базі шасі #Ford #Ranger.Протягом 2020 року було виготовлено та передано підрозділам ДСНС 139 одиниць сучасних спеціальних аварійно-рятувальних машин легкого САРМ-Л. Тепер ці машини значно прискорять реакцію підрозділів ДСНС на надзвичайні ситуації та прибуття на місце аварій для проведення аварійно-рятувальних робіт, пошуку постраждалих, надання їм першої допомоги, зв’язку та сповіщення під час надзвичайних ситуацій. Тепер ці машини кожного дня будуть рятувати життя.
ДСНС отримала 139 аварійно-рятувальних машин Ford Ranger
 
Джерело - сайт ДСНС України


 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook