Круглий стіл на тему «Візія стейкхолдерів у забезпеченні якості підготовки докторів філософії із спеціальності «Облік і оподаткування»

18 грудня 2020 року

     18 грудня 2020 року професор кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу, д.е.н. професор Бардаш С.В. взяв участь у роботі круглого столу на тему «Візія стейкхолдерів у забезпеченні якості підготовки докторів філософії із спеціальності «Облік і оподаткування» та виступив з доповіддю «Пріоритетні напрямки підготовки докторів філософії з спеціальності «Облік і оподаткування». Круглий стіл відбувся за активної участі д.е.н., професора, академіка НААН України, заслуженого діяча науки і техніки України, проректора з навчальної і виховної роботи Кваши С.М., декана економічного факультету, д.е.н., професора Діброви А.Д., директора НДІ економіки і менеджменту, д.е.н., професора Талавирі М.П., а також викладачів економічного факультету та аспірантів.


    Під час круглого столу були висловлені актуальні поради до змісту підготовки аспірантів від представників Національної академії аграрних наук України, Федерації аудиторів, бухгалтерів і фінансистів АПК України, Державної аудиторської служби України, Управління трансфертного ціноутворення Головного управління Державної податкової служби у м. Києві, Спілки аудиторів України.
      Наразі кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу прагне максимально використати наявний науковий потенціал та бере активну участь у різноманітних заходах, що проводять в НУБіП України.

С. В. Бардаш,
професор кафедри туристичного та 
готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook