Захист дипломних проектів магістрів-заочників: за крок до реалізації власної справи

2 грудня 2020 року
     01 грудня 2020 року на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту відбувся захист магістерських робіт освітньої програми «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» заочної форми навчання.

 

     З вітальним словом до магістрів звернувся декан факультету аграрного менеджменту, к.е.н. Остапчук А.Д. та представив голову комісії, д.е.н.,проф. Збарського В.К. та членів комісії д.е.н., проф., член-кор. НАН України Шинкарук Л.В., д.е.н., доц. Дєліні М.М., к.е.н., доц. Власенко Т.О.

  

 

    Через пандемію Covid-19 2020 рік сміливо можна вважати роком діджиталізації в освіті: онлайн-заняття та онлайн-сесії поступово передали естафету онлайн-захистам магістерських робіт. І можна впевнено казати, що як колектив кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, так і студенти успішно долають цей шлях.

     Цьогоріч напрямками розроблених магістрами проектів стали теми з розробки бізнес-планів рекламного агентства, готелю для домашніх улюбленців, міні-готелю, туристичної фірми та відкриття вегетаріанського магазину. Особливо вразив інноваційний підхід до розробки бізнес-планів та формування конкурентних переваг представлених проектів. Враховуючи ситуацію із пандемією, студентам прийшлось адаптуватися до нових реалій і вносити корективи у свої розрахунки при складані бізнес-планів, адже запровадження карантинних обмежень несе за собою економічні ризики ведення бізнесу.

 

    Голова комісії, професор Збарський В.К. зазначив, що всі представлені проекти підготовлені на високому рівні, з урахуванням реальної ситуації в досліджуваній галузі і можуть бути використані для започаткування власної справи.

     Завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, професор Шинкарук Л.В. відмітила, що кожен магістр при написанні власного проекту застосував індивідуальний креативний підхід до вирішення поставлених завдань і показав високий рівень застосування теоретичних знань, отриманих під час навчання.

 

 

 

Ми пишаємося нашими магістрами! Впевнені, що і в подальшому їм так само вдало будуть підкорюватися інші вершини, а досвід, отриманий при навчанні в Університеті їм буде тільки в допомогу!

Щиро бажаємо подальших успіхів!

 

Власенко Т.О., Дєліні М.М.,
доценти кафедри виробничого та
інвестиційного менеджменту

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook