Засідання деканату механіко-технологічного факультету

25 листопада 2020 року
   24 листопада 2020 року під головуванням декана механіко-технологічного факультету Вячеслава Братішка відбулось засідання завідувачів кафедр та співробітників деканату.

   Першим питанням порядку денного було обговорення результатів проведеного в онлайн-режимі дня відкритих дверей. Декан вкотре наголосив про необхідність залучення якомога більшої кількості абітурієнтів. З цією метою були розіслані листи у школи, проводилась робота у соціальних мережах, проте є потреба долучитись до профорієнтаційної роботи всім співробітникам факультету. Також терміново потрібно забезпечити залучення слухачів на курси підготовки до ЗНО.
   Ще одне важливе питання, розглянуте на засіданні – якість проведення онлайн-занять. Дистанційне навчання триває, у студентів заочників розпочалися іспити. Навчальна частина здійснює контроль проведення лекційних та практичних занять в онлайн-режимі.

   Для забезпечення якісного виконання навчального процесу в умовах карантину науково-педагогічним працівникам необхідно приділяти постійну увагу підготовці та атестації електронних навчальних курсів. Для кожної дисципліни мають бути створені настановчі відео-лекції, що дасть можливість студентами ознайомитись із змістом та завданням, що ставляться при вивченні даного предмету.
   Замісник декана з навчальної та виховної роботи Ігор Сівак поінформував присутніх про умови допуску студентів-магістрів до захисту та порядок проведення постерної магістерської конференції, що відбудеться 25 листопада.

   Замісник декана з навчальної та виховної роботи Віктор Ребенко нагадав про необхідність пришвидшити заповнення НПП кафедр рейтингової форми з метою вчасного проведення перевірки правильності заповнення загального рейтингу факультету.

На засіданні були розглянуті і інші питання стосовного організації наукової та навчальної роботи.

 Світлана Потапова, відповідальна за інформаційне наповнення веб-сторінки факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook