Студенти-активісти університету отримали відзнаки Голосіївської районної в м.Києві державної адміністрації

20 листопада 2020 року
    Згідно з Указом Президента України від 16 червня 1999 року № 659/99 «Про День студента», підтримавши ініціативу студентської молоді, щорічно 17 листопада в Україні відзначають День студента.

    Традиційно і в Голосіївському районі міста Києва вітають студентську молодь зі святом юності, енергії і запалу, пізнання і самоствердження.
     Так, 18 листопада студенти закладів вищої та професійної (професійно-технічної) освіти, що розташовані на території району, отримали Подяки та Почесні грамоти Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації за вагомий особистий внесок у розвиток студентського самоврядування, особливі успіхи у навчанні, активну участь у громадському житті району. Урочистості було проведено із збереженням всіх санітарно-епідеміологічних норм, усі присутні були у масках та суворо дотримувались дистанції.

     Голосіївський район є одним із найпотужніших осередків вищих навчальних закладів міста Києва.
    Так, на території району розташовано 15 закладів вищої та професійної (професійно-технічної) освіти, зокрема такі, як Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Національний університет біоресурсів і природокористування України, Національний університет харчових технологій, Національна академія Служби безпеки України, Міжрегіональна Академія управління персоналом, Київська муніципальна академія естрадного та циркового мистецтв, Академія праці, соціальних відносин і туризму та ін., в яких навчається понад 60000 осіб з числа молоді.

    Національний університет біоресурсів та природокористування України подав на нагородження Подяками та Почесними грамотами 6 своїх, без перебільшення, найкращих студентів. Серед них: Марія Берко, студентка 2-го курсу ННІ лісового і садово-паркового господарства, спеціальність «деревообробні та меблеві технології», Данило Маліков, студент 3-го курсу, факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, спеціальність «харчові технології», Когут Марина, студентка 2-го курсу гуманітарно-педагогічного факультету, спеціальність «журналістика», Бондар Руслана, студентка 4-го курсу гуманітарно-педагогічного факультету, спеціальність «філологія» та Алексєєв Олександр і Косяченко Влада, студенти 2-го курсу, гуманітарно-педагогічного факультету, спеціальність «соціальна робота». Супроводжувала та пишалась нашими юними активістами начальник відділу виховної роботи та студентських справ Анна Хижняк.

    Наші студенти отримали Почесні грамоти та Подяки, а дівчата ще і розкішні букети троянд, з рук очільника Голосіївської районної в м. Києві державної адміністрації Сергія Садового, послухали його щирі привітання та напутні слова. До урочистостей долучились заступник голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Володимир Березовський, начальник відділу у справах молоді та спорту Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Максим Нечитайло.

     Бажаємо нашим студентам нових творчих досягнень, наполегливості та успіхів у всіх добрих починаннях, примножувати свою енергію та бути на рівні високих вимог сучасного життя. Нехай здійснюються всі мрії та назавжди збережеться у ваших серцях романтика студентських літ.


Анна Хижняк,
начальник відділу
виховної роботи та студентських справ,
ННЦ виховної роботи та соціального розвитку

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook