НУБіП України готовий до зимової екзаменаційної сесії 2020-2021 н.р. в умовах адаптивного карантину

6 листопада 2020 року
    З понеділка 9 листопада 2020 року на більшості факультетів та ННІ розпочинається екзаменаційна сесія для студентів магістратури випускного 2 року навчання в дистанційному форматіПоряд із тим, у студентів денної форми навчання усіх інших курсів бакалаврату та магістратури зимова екзаменаційна сесія 2020-2021 н.р. відбудеться з 14 по 30 грудня згідно графіка освітнього процесу (формат проведення сесії на сьогодні визначено наказом від 13.10.2020 р. № 758).

     Тож, для успішного старту сесії магістрів 2 року навчання наказом ректора Станіслава Ніколаєнка від 4 листопада 2020 року № 839 в Університетів уведено в дію документ, яким регламентується порядок проведення зимової екзаменаційної сесії 2020-2021 н.р. в умовах карантину «Тимчасовий порядок проведення зимової екзаменаційної сесії 2020-2021 навчального року в НУБіП України в умовах адаптивного карантину», схвалений ректоратом (додається). Зазначений Порядок, як і всі інші документи, що регламентують освітню діяльність, розміщено на офіційній веб-сторінці університету в рубриці «Освітня діяльність», підрубриці «Положення».

     Зазначений документ регламентує умови та функції усіх учасників освітнього процесу для організації дистанційної форми проведення зимової екзаменаційної сесії 2020-2021 н.р. у період карантину.
     На сьогодні можна констатувати, що всі вимоги для організації та проведення зимової екзаменаційної сесії 2020-2021 н.р. для студентів магістратури 2 року навчання виконано, зокрема:

  • зимова екзаменаційна сесія для студентів магістратури 2 року навчання буде проведена згідно із затвердженим графіком освітнього процесу на 2020-2021 н.р. з 9 до 21 листопада 2020 р.;
  • декани факультетів та директори ННІ розробили та затвердили розклади проведення заліків і екзаменів, захисту курсових робіт та проєктів для студентів магістратури 2 року навчання і розмістили їх на офіційних web-сторінках факультету чи ННІ (у рубриці «Зимова екзаменаційна сесія 2020-2021 н.р.»); спільно з гарантами освітніх програм забезпечили доведення цієї інформації до студентів та науково-педагогічних працівників (НПП), які викладають відповідні дисципліни навчального плану та будуть приймати екзамени (заліки) у студентів;
  • відомості обліку успішності до початку контрольних заходів мають бути розіслані на електронні пошти НПП, які будуть приймати екзаменита заліки у студентів;
  • НПП за результатами навчання, враховуючи результати в elearn, вайбер-групах, на електронних поштах, месенджерах тощо, виставляють у графу «Навчальна робота» відомості обліку успішності відповідні оцінки – рейтингові бали студентам за навчальну роботу за осінній семестр.

     Таким чином, підготовча робота до проведення зимової екзаменаційної сесії 2020-2021 н.р. для студентів магістратури 2 року навчання підходить до завершення, НПП і студенти проінформовані та готові до її проведення.

Бажаємо всім студентам успішно скласти екзаменаційну сесію
за дистанційної формою в умовах карантину!


Лариса Кліх,
керівник навчально-методичного відділу
Оксана Зазимко,
заступник начальника навчального відділу

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook