Сучасний балет «Маленький принц»

21 жовтня 2020, 19:00

 Здається, що на карантині нема чим розважитись, але тільки не в НУБіП України! Університет часто проводить культурно-виховні заходи для зацікавлення студентів, але внаслідок поширення коронавірусної інфекції всі масові заходи заборонені. Тому одним з найнезабутніших подій під час карантину було відвідання онлайн-балету «Маленький принц».


Академічний театр «Київ Модерн-балет» 21 жовтня 2020 р. презентував новий проєкт – сучасний балет «Маленький принц» на музику В.А. Моцарта та українських колискових для дітей та дорослих, за мотивами твору Антуана де Сент-Екзюпері. Це перша вистава театру, прем’єру якої глядачі побачили онлайн!

Під час карантину, дистанційного навчання, в час, коли всі студенти роз'їхалися по домівках, перегляд балету онлайн став цікавим рішенням. Адже ми за цей час засумували за театром!

У центрі вистави – нове прочитання історії про Маленького принца, про його уявлення цінності відносин двох індивідів, де кожна подорож новою планетою – глибинне розуміння сутності особистості. Це розповідь про перевагу простих речей і цінностей над суєтою та складністю «світу дорослих», про важливість дитинства, як головного періоду людського життя. Нова постановка театру «Київ Модерн-балет» нагадала, що за буденними справами, ми забуваємо про духовні витоки, які відіграють важливу роль у процесі становлення особистості.

 

 

Студенти мали змогу хоч і через екран, але побачити на власні очі справжній балет, справжніх балерин і власне виставу, яка передавалася пластичними рухами і мелодійною музикою. Надалі, всі сподіваються на участь у подібних заходах якомога частіше. Дуже приємно, що 3405 особам було цікаво приєднатись до онлайн-трансляції і зануритись у «великий світ» «маленького» принца.

 

 

Також хочеться подякувати нашому куратору, Лук'янчук Катерині, яка запропонувала нам цей "похід в театр". Це був перший цікавий досвід, але точно не останній.


Тетяна Мазуріна,
студентка третього курсу факультету землевпорядкування

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook