СТУДЕНТИ-ЕНЕРГЕТИКИ ОТРИМАЛИ НАГОРОДИ ІІ ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ!!!

8 жовтня 2020 року

2    Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 04.10.2019 р. №1271 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських робіт з галузей знань і спеціальностей у 2019/2020 навчальному році» в Дніпровському державному технічному університеті, який призначений базовим навчальним закладом, проводився ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських робіт в галузі електротехніки та електромеханіки. 


 

     У зв’язку із карантином та відповідно до листа МОН України від 12.03.2020 № 22.1/10-713 підсумки конкурсу були підведені галузевою конкурсною комісією за результатами рецензування робіт і тільки нещодавно відбулась розсилка нагород студентам-призерам.

  Дипломом І ступеня нагороджений студент Іванущин Руслан за наукову роботу: «Дослідження мікропроцесорного релейного захисту в системі електропостачання зі змінним навантаженням споживача» та дипломом ІІІ ступеня нагороджений студент Антонів Олег за наукову роботу: «Підвищення енергоефективності асинхронного електродвигуна шляхом внутрішньої компенсації реактивної потужності».

1     Факультет енергетики та електротехніки щиро вітає наших студентів з перемогою, які гідно представили свої наукові розробки та зайняли призові місця, а також їх наукових керівників.

 Бажаємо подальших творчих успіхів та нових наукових звершень!!!

 Деканат факультету енергетики
та електротехніки

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook