Тиждень правових знань - 2020. День перший: юридична вікторина з дисципліни "Правова культура особистості"

5 жовтня 2020, 15:44

 

На кафедрі теорії та історії держави традиційно стартував Тиждень правових знань. Цьогоріч він пройде у найрізноманітніших форматах. Але, незалежно від того, чи будуть ці події в очному чи дистанційному режимі, кафедра має сподівання, що вони пройдуть цікаво. Тож стартуємо!

 

05 жовтня 2020 р. в рамках заходів до Тижня правових знань–2020 старшим викладачем кафедри теорії та історії держави і права Оленою Поповою зі студентами напряму підготовки водні біоресурси та аквакультура (ВОД1ст) було проведено юридичну вікторину з дисципліни «Правова культура особистості».

Цей захід був спрямований на підвищення рівня правової обізнаності та правової культури у студентів, удосконалення юридичної освіти на знання прав та юридичних обов’язків, щоб при реалізації своїх прав, не порушували права та інтересів інших.

Студенти мали як найшвидше дати відповідь на питання з правової культури особистості та з правознавства.  Питання до вікторини були цікавими та оригінальними, а володіння знаннями з дисципліни правова культура особистості дозволило учасникам досить швидко та вірно реагувати на поставлені питання.

  

Цей захід пройшов в активній та дружній атмосфері, студенти підійшли відповідально до підготовки заходу та показали хороший рівень знань по тематичних питаннях з юридичної вікторини.

 

Олена Попова,

старший викладач кафедри теорії

та історії держави і права,

кандидат юридичних наук

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook