Педагогічна рада ВСП «РК НУБіП України»

31 серпня 2020 року

Засідання педагогічної ради Відокремленого структурного підрозділу "Рівненський  коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України" відбулося 31 серпня 2020 року. На засіданні розглядалися наступні питання:

  1. Вступне слово та вибори секретаря педради на 2020-2021 н. р.
  2. Про презентацію досягнень та перспективи розвитку колективу коледжу на 2020-2021 н. р. Доповідав Корсун Я.П., директор коледжу, про презентацію досягнень та перспективи розвитку колективу коледжу на 2020-2021 н. р..
  3. Про підсумки роботи колективу коледжу за ІІ семестр 2019-2020 н. р. Доповідав Царук В. Ю., заступник директора з навчальної роботи, про підсумки роботи колективу коледжу за та підсумки успішності студентів за ІІ семестр 2019-2020 н. р. (текст виступу додається).  Проаналізовано якісну успішність на відділеннях коледжу. Загальноосвітнє відділення (кількість студентів – 261).  Якісна успішність становить 43,7 відсотки, порівняно з минулим навчальним роком – 43 відсотки. Найвища якісна успішність у 11-Д групі. Куратор Лук’янчук С.В. Низька – в 11-З групі (33,3 відсотки). Економічне відділення (197 студентів). Найвища успішність у 31-О – 90,9 %. Юридичне відділення (168 студентів). Найвища успішність у 33-Ю – 76,5 %. Відділення програмування (207 студентів). Найвища успішність у 32-ІП – 54,2 %. Зверталась увага на проведення тижнів дисциплін цикловими комісіями коледжу. Підкреслювалась роль зв’язків з виробництвом.  Наголошувалося на атестації працівників коледжу. Аналізувався контингент студентів коледжу.
  4. Про фінансовий стан коледжу. Доповідала Черначук-Семенишина О. В., головний бухгалтера, про фінансовий стан коледжу. Зазначалося, що впродовж року вчасно виплачувалася заробітна плата викладачам, стипендія студентам, оздоровчі, компенсація на харчування дітям-сиротам, індексація стипендії студентам; оплачувалися рахунки з комунальних послуг.
  5. Про готовність навчально-матеріальної бази коледжу до нового навчального року. Доповідав: Ковальчук С. В., заступник директора з АГР, про готовність навчально-матеріальної бази коледжу до нового навчального року. Ремонт в коледжі проводився силами обслуговуючого персоналу. Було проведено огляд навчального корпусу, територію коледжу, гуртожитки.
    Всі аудиторії підготовлені до освітнього процесу. Необхідно поставити до 30 пластикових вікон у навчальних аудиторіях. гуртожитками.Про результати вступу на основі базової загальної середньої освіти у 2020 році. Доповідав Качановський О. І., відповідальний секретар приймальної комісії, про результати вступу на основі базової загальної середньої освіти у 2020 році
  6. Про організацію освітнього процесу в коледжі та педагогічне навантаження на 2020-2021 н. р. Доповідав Царук В. Ю., заступник директора з навчальної роботи, про організацію освітнього процесу в коледжі та педагогічне навантаження на 2020-2021 н. р.
  7. Про підсумки проведення конкурсу «Лідер коледжівської освіти». Доповідала Балдич Л. В., методист коледжу, про підсумки проведення конкурсу "Лідер коледжівської освіти".
  8. Про стипендіальне забезпечення за результатами сесії та вступної кампанії. Доповідав Талімончук О. Г., заступник директора з виховної роботи, про стипендіальне забезпечення за результатами сесії та вступної кампанії.
  9. Різне.

9.1. Про розгляд та затвердження планів роботи педагогічної ради та методичної ради на 2020-2021 навчальний рік. Доповідав Царук В. Ю., заступник директора з навчальної роботи, про розгляд та затвердження планів роботи педагогічної ради та методичної ради на 2020-2021 навчальний рік.

9.2. Про затвердження Положень, які регламентують підготовку за освітньо-професійним ступенем «Фаховий молодший бакалавр». Доповідав Царук В. Ю., заступник директора з навчальної роботи, про затвердження Положень, які регламентують підготовку за освітньо-професійним ступенем «Фаховий молодший бакалавр».

9.3. Про результати державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання. Доповідав Гуменюк В. Д., завідувач відділення загальноосвітньої підготовки, про результати державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання.

9.4. Інформація про СОVID-19 станом на 31.08.2020 та підготовку медичного пункту до навчального року. Доповідала Чеберяка Н. А., фельдшер, про СОVID-19 станом на 31.08.2020 та підготовку медичного пункту до навчального року.

УХВАЛИЛИ:

  1. Результати успішності та відвідування студентів за ІІ семестр 2019/2020 навчального року обговорити на зборах відділень за участю представників адміністрації.
  1. Продовжити контроль за відвідуванням навчальних занять студентами.
  1. Прийняти новий набір студентів коледжу до студентської профспілкової організації.
  1. Затвердити плани роботи педагогічної ради та методичної ради коледжу на 2020-2021 навчальний рік.
  1. Затвердити педагогічне навантаження викладачам коледжу на 2020-2021 навчальний рік та погодити з профспілковою організацією коледжу.
  1. Продовжувати укомплектовувати новими меблями гуртожитки №1, №2.
  1. Відремонтувати покрівлю насосної станції.
  1. Встановити нові пластикові вікна в навчальному корпусі в кількості 25 штук.
  1. Провести планову перевірку 20 вогнегасників у навчальному корпусі та гуртожитках коледжу.
  1. Поновити журнали обліку вогнегасників.
  1. Провести навчання та перевірку знань працівників коледжу з охорони праці та пожежної безпеки.
  1. Провести планове навчання по евакуації студентів та працівників коледжу з навчального корпусу та гуртожитків № 1, №2.
  1. Придбати додатково 2 безконтактних термометри, 15 захисних окулярів, 500 медичних масок.
  1. Замінити ввод трубопроводу холодної води у гуртожитках №1, №2.
  1. Виконати перевірку лічильників холодної води у навчальному корпусі та гуртожитках в кількості 4 шт. та перевірку теплового лічильника в гуртожитку № 2.
  1. Виконати зарахування абітурієнтів, які вступають до коледжу на основі повної загальної середньої освіти.
  1. Виконати зарахування абітурієнтів, які вступають за освітнім ступенем «Бакалавр».
  1. Продовжити проводити профорінтаційну роботу серед учнів загальноосвітніх шкіл.
  1. Звіт про фінансовий стан коледжу станом на 31.08.2020 взяти до уваги.
  2. Затвердити Положення, які регламентують підготовку за освітньо-професійним ступенем «Фаховий молодший бакалавр».
  3. Затвердити перелік вибіркових дисциплін за вибором студента ОПС «Фаховий молодший бакалавр» та ОС «Бакалавр».

Т. Є.Кристопчук, секретар педагогічної ради


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook