Вступна кампанія досягла апогею. Оприлюднено списки рекомендованих до зарахування на місця державного замовлення

27 серпня 2020 року
    Сьогоднішній четвер і у працівників приймальної комісії, і у численних абітурієнтів пройшов у напрузі очікування рейтингових списків вступників, рекомендованих до зарахування на бакалаврат за державним замовленням.

     До речі, за інформацією Міністерства освіти і науки України НУБіП, цьогоріч увійшов до десятки вишів країни за кількістю поданих заяв від вступників: маємо 22013 документів!
     Отже, державне замовлення на підготовку бакалаврів на денній формі навчання у 2020 році для НУБіП склало 1019 місць за всіма спеціальностями. І ця цифра більша минулорічної, що свідчить про довіру і високу якість освіти в нашому університеті.

 

  

     Зокрема, порівняно з минулим роком збільшилася кількість бюджетних місць на спеціальностях: харчові технології, електроенергетика, електроніка і електромеханіка, автоматизація і комп’ютерно-інтегровані технології, ветеринарна медицина, агрономія, комп’ютерна інженерія та інші – проінформувала відповідальний секретар приймальної комісії Лариса Коропець.

     Нагадаємо, вступники на базі повної загальної середньої освіти, які отримали бюджетне місце, мають час до 31 серпня для подачі оригіналів до приймальної комісії. До 5 вересня буде виданий відповідний наказ на їхнє зарахування. Зарахування ж контрактників же триватиме до 11 вересня.

  

  

  

     Власне, цим питанням, а також організації роботи відбіркових комісій на прийом оригіналів документів та стан надходження заяв від вступників на програми підготовки фахівців ОС магістр було присвячене сьогоднішнє засідання приймальної комісії під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка.

  

Валентин Обрамбальський
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook