Мій вибір однозначний: престижний університет – престижне і гідне майбутнє

27 серпня 2020 року

   Доброго дня! Мене звати Юля. У цьому році я вступаю до НУБіП України на гуманітарно-педагогічний факультет, спеціальність «Філологія (германські мови та літератури (переклад включно), (Англійська мова та друга іноземна)».

   Я навчалася в гімназії з поглибленим вивченням іноземних мов, тому дуже люблю їх вивчати, особливо англійську. Мій результат ЗНО з англійської мови – 171.5. Однак цей результат мене не влаштовує і тому поставила перед собою мету – піднятися на вищий рівень у вивченні не лишеn англійської, а й німецької, польської або й французької.

   Я – уже студентка. Минулого року вступила на спеціальність «Промислова фармація», б обула впевнена – моє життя повинно бути пов’язане з медициною. Весь минулий навчальний рік переосмислювала свій вибір. Я зрозуміла, що філологія продовжує мене захоплювати, манить своїми прихованими таємницями і незліченними знаннями, які я можу здобути.

  Чому я обрала НУБіП? Обираючи університет для вступу, особисто я врахувала декілька чинників, серед яких: рейтингове місце університету, комунікація, відгуки інших студентів.

   Коли я вперше завітала в корпус, серед всієї метушні абітурієнтів, побачила лише добрих, спокійних та усміхнених працівників приймальної комісії і кафедри романо-германських мов і перекладу. Беззаперечно, це підкорює.

   Для мене важливим є об’єктивне оцінювання знань студентів та перспективи кожного з нас в майбутньому.

   Я вважаю, що цей вищий навчальний заклад відповідає вимогам не лише найпрестижніших українських, але й зарубіжних університетів. Він впевнено виходить на нові обрії, тому варто розглядати його, як перспективний престижний університет нашої держави. На мою думку, НУБіП України – для активних та мотивованих людей. Тому свій вибірт зупинила саме на ньому.

   Я впевнена, що ніколи не пошкодую про свій вибір. Чому? Бо я вже люблю НУБіП! Це моя Сорбонна, мій Гарвард!

     Я щаслива стати студенткою цього університету!

Абітурієнтка спеціальності
«Філологія (Англійська мова та друга іноземна)»
Юлія Дяченко

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook