Нарада наставників академічних груп з деканом факультету аграрного менеджменту

26 серпня 2020 року
Відповідно до графіка освітнього процесу на 2020-2021 навчальний рік у НУБіП України студенти 2,3 та 4 курсів факультету аграрного менеджменту з 25 серпня 2020 року приступили до очного навчання.
Саме тому, з метою обговорення нагальних студентських питань, деканом факультету аграрного менеджменту А. Остапчуком та його заступниками Л. Карпенко, Л. Гречанюк організовано онлайн нараду за участі наставників академічних груп. Доценти кафедри менеджменту імені проф. Й.С. Завадського Т. Артюх, Н. Драгнєва, О. Новак долучились до наради офлайн.
 
 
З вітальним словом звернувся до наставників академічних груп Анатолій Остапчук. У своїй промові декан факультету чітко окреслив особливості навчального процесу цьогоріч, наголосив на важливості ролі наставника групи за умов карантинних заходів.
Наставники академічних груп отримали детальну інформацію щодо їхньої взаємодії зі студентам на поточний семестр, необхідності проведення роз’яснювальної роботи серед студентів стосовно правил поводження у навчальних корпусах та гуртожитках із дотриманням безпечної дистанції та користування засобів індивідуального захисту, здійснення щоденного моніторингу відвідуваності занять, стану здоров’я студентів.
У ході наради наставники прозвітували щодо стану справ у підопічних їм групах, особливостей поселення студентів у гуртожиток, відвідування занять та інші хвилюючі питання.
На завершення зустрічі представники деканату висловили щирі сподівання, що новий 2020-2021 навчальний рік буде плідним та успішним як для студентів, так і для науково-педагогічних працівників за умов ефективної, чітко організованої співпраці.
Наталя Драгнєва,

доцент кафедри менеджменту ім.проф. Й.С.Завадського 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook