Розширене засідання ректорату

19 серпня 2020, 10:00
Корпус № 3, ауд. 309

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1. Про хід вступної кампанії 2020 року. Доповідає відповідальний секретар приймальної комісії Коропець Лариса Анатоліївна.

2. Про підготовку Університету до початку нового навчального року та роботу структурних підрозділів НУБіП України в умовах пандемії. Доповідають: перший проректор Ібатуллін Ігор Ілліч, проректор з навчальної і виховної роботи Кваша Сергій Миколайович, проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Іщенко Валерій Васильович, директор студмістечка Стецюк Сергій Васильович, начальник служби закладів харчування Дубас Богдан Антонович, в.о. декана факультету конструювання та дизайну Ружило Зіновій Володимирович, в.о. декана механіко-технологічного факультету Братішко Вячеслав Вячеславович, декан факультету інформаційних технологій Глазунова Олена Григорівна, декан юридичного факультету Яра Олена Сергіївна.

3. Про енергозбереження в університеті. Доповідає проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Іщенко Валерій Васильович.

4. Про оформлення і документальний супровід участі студентів та науково-педагогічних працівників у міжнародних програмах, заходах. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович.

5. Про проведення засідання Вченої ради, нагородження працівників університету з нагоди Дня знань. Доповідає учений секретар Барановська Оксана Дмитрівна.

6. Різне.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook