ГОТУЄМОСЬ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ- ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ ПРОЦЕСІВ І ОБЛАДНАННЯ ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ АПК

30 червня 2020 року
НУБіП України, Cisco Webex

        В останній день червня відбулось чергове засідання кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК в онлайн режимі на платформі CisсWebex

На засіданні було підведено підсумки роботи кафедри за минулий семестр, який виявився надзвичайно важким з огляду переходу навчального процесу на дистаційну форму. Але завдяки далекоглядній стратегії керівництва університету по створенню електронних навчальних курсів дисциплін на платформі Elearn, наша кафедра на 100 % була готова до такого режиму роботи. І це дало змогу якісно викладати навчальні дисципліни, та довести навчальний семестр до логічного завершення.
Але звичайно зупинятись на досягнутому не можна. Кафедра повинна бути готовою до нового навчального року. Саме на цьому акцентував увагу колег в.о. завідувача кафедри Володимир Василів. Працівникам кафедри необхідно продовжити роботу по удосконаленю ЕНК дисциплін, наповненю їх оновленою інформацією, інформаційно-телекомунікаційним забезпеченням навчального процесу.
 
Доцент Віктор Сарана відмітив, що як відповідальний за ЕНК по факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, у літні місяці продовжуватиме консультувати викладачів як кафедри так і всього факультету з питань наповнення ЕНК навчальних дисциплін.
 
В свою чергу асистент Максим Гудзенко відмітив про необхідність підготовки компютерної техніки до нового навчального року. Для вирішення цього питання він разом з майстром виробничого навчання Володимиром Царенко проведе заходи з профілактичного ремонту компютерів та оновлення програмного забезпечення.
 
 
Доцент Марія Жеплінська наголосила про необхідність висвітлення результатів наукових досліджень працівників кафедри у виданнях, які входять до науково-метричних баз Scopus, WebofScience.
 
 
Доцент Михайло Муштрук добавив, що співробітниками кафедри з початку року отримано вже пять позитивних рішень на публікацію статей у періодичних виданнях, що входять до даних науково-метричних баз. Але зупинятись на цьому не можна. Тому у літні місяці необхідно активізувати зусилля у напрямку опрацювання раніше проведених наукових досліджень, для висвітлення їх в тезах, статях і монографіях.
 
 
 
Приєднавшись до обговорення, старший викладач Зінаїда бурова повідомила, що колективна монографія, співавтором якої вона є, пройшла рецензування і прийнята до друку у видавництві Springerкнижкової серії “StudiesinSistem, Decisionandcontrol”, що індексується у НМБ “WebofScience”.
 
 
Професор Ігор Паламарчук повідомив колектив, що до НДЧ університету на конкурс подано дві науково-дослідні роботи, які у разі проходження конкурсу будуть вагомим поштовхом для здійснення нових наукових досліджень на кафедрі.
 
Також професор Ігор Паламарчук нагадав колегам про необхідність посилення профорієнтаційної роботи у липні - серпні в соцальних мережах, серед знайомих, друзів, рідних для допомоги колегам факультету, які працюватимуть у приймальній комісії, для набору необхідної кількості абітур’єнтів на спеціальності факультету.
Також були обговорені інші питання роботи кафедри, зокрема проведення косметичних ремонтних робіт у викладацькій аудиторії кафедри, які запланували на другу половину серпня.
На цьому порядок денний був вичерпаний. Співробітники кафедри побажали один одному здоровя та успіхів у виконанні запланованих завдань!
 
Михайло Муштрук

доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook