Екзаменаційна сесія online з дисципліни «Внутрішні хвороби тварин» 3 курсу скороченого терміну стартувала

19 травня 2020, 12:05

Добігло кінця дистанційне навчання в умовах карантину з дисципліни «Внутрішні хвороби тварин» у студентів ОС «Бакалавр» 3 курсу скороченого терміну. Теоретичний матеріал студенти освоювали за допомогою електронного навчального курсу «Внутрішні хвороби тварин» на платформі Elearn, автором якого є старший викладач кафедри терапії і клінічної діагностики Тетяна Палюх. Додаткові он-лайн консультації студентам проводились на платформі Zoom. Для постійного зв’язку «викладач-студент» використовувалися Viber та e-mail.

Іспит з дисципліни «Внутрішні хвороби тварин» студенти 8 групи 3 курсу скороченого терміну навчання здавали, використовуючи електронний навчальний курс. Іспит проводили згідно графіка. У викладачів і студентів були хвилювання щодо перевантаження навчального порталу. І хвилювання виявилися небезпідставними: перші повідомлення про сповільнення роботи порталу надійшли о 8 годині 50 хв. Дальше ще і ще надходили повідомлення від інших студентів, інших груп та курсів факультету ветеринарної медицини. Рівень нервового напруження у студентів і викладачів не описати. Вже готувались надсилати студентам на електронну пошту підготовлені викладачами білети. Але наш навчальний портал трошки «подумав» і дав можливість надіслати всі тестові питання і питання ессе. Тому можна сказати, що екзаменаційна сесія з дисципліни «Внутрішні хвороби тварин» стартувала успішно.
Співбесіда під час здачі іспиту є обов’язковою. Співбесіду проводили викладачі кафедри терапії і клінічної діагностики доцент Наталія Бойко і доцент Сергій Голопура у програмі ZOOM. У визначений термін 8 група 3 курсу скороченого терміну навчання в повному складі зібралася на відео-конференцію, щоб дізнатись результати іспиту, захистити свої знання (особливо з відкритих питань), висвітлити незрозумілі питання. Відео-співбесіда тривала 2 сесії, бо за 40 хвилин не всі питання вдалося обговорити.

 
Оцінку з іспиту дисципліни «Внутрішні хвороби тварин» кожен студент отримував під час індивідуальної співбесіди. Навіть за фотокартками на цих скріншотах можна бачити реакцію студентів на остаточну оцінку за екзамен. На обличчях видно і радість, і розпач.
 
Вважаємо, що перший екзамен з дисципліни «Внутрішні хвороби тварин» у студентів ОС «Бакалавр» 3 курсу 8 групи скороченого терміну пройшов успішно, хоча і з деякими труднощами, які обов’язково врахують викладачі і студенти під час наступного екзамену.



Доценти кафедри терапії і клінічної діагностики Наталія Бойко, Сергій Голопура

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook