Підводимо підсумки екзаменаційного навчання

18 травня 2020 року

Згідно чинного «Тимчасового порядку проведення літньої екзаменаційної сесії 2019–2020 навчального року в НУБіП України в умовах карантину», затвердженого ректором 7.04.2020 року, 18 травня 2020 року викладачі кафедри ветеринарної гігієни тварин імені професора А.К.Скороходька доцент Таран Т.В. та асистент Кондрасій Л.А. за результатами дистанційного навчання вперше успішно провели іспит з дисципліни «Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва» для 4 курсу 1 групи ОС «Бакалавр».

Іспит провели на платформі ельорн. Після співбесіди зі студентами в ZOOM та врахування досягнень у навчанні за 1 навчальний семестр були виставлені оцінки, що свідчили про успішне завершення даного курсу. 

Іспит також було проведено професором Якубчак О.М. та старшим викладачем Односум Г.В. з дисципліни «Методи ветеринарно-санітарної експертизи» для студентів першого року навчання ОС «Магістр». Відповіді на відкриті запитання та тестові завдання студенти виконували на платформі ельорн, а співбесіду – в ZOOM.

Також сьогодні в.о. завідувача кафедри Кучерук М.Д та професор Засєкін Д.А. провели іспит для студентів 3 курсу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК з дисципліни «Гігієна і санітарія переробних підприємств». На платформі ельорн студенти проходили тестування та відповідали на відкриті питання , а під час співбесіди в Zoom підтвердили свої знання.

 

Доцент Тетяна Таран

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook