Онлайн день відкритих дверей в ННІ лісового і садово-паркового господарства

29 квітня 2020 року

29 квітня 2020 року в ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України відбувся онлайн день відкритих дверей за допомогою платформи для проведення відеоконференцій Cisco WebEx Meeting. Загалом, для онлайн-зустрічі з представниками ректорату, керівництвом інституту, завідувачами кафедр та працівниками приймальної комісії університету зареєструвалося 97 абітурієнтів, їхніх батьків та випускників минулих років. Випускники шкіл, ліцеїв, гімназій, коледжів представляли різні куточки країни: від Карпат до Донеччини, від Полісся до Степу України. Відзначимо, що найбільш чисельним було представництво Шацького лісового фахового коледжу ім. В.В. Сулька: близько 3-х десятків випускників цього закладу зацікавилися спеціальностями ННІ лісового і садово-паркового господарства.

Зустріч розпочалася з презентації університету та інституту директором ННІ Петром Лакидою, який розповів вступникам про усі можливості, які надає НУБіП України для навчання і самореалізації молоді. 
Про особливості духовного зростання студентів в університеті розповів директор навчально-наукового центру НУБіП України з виховної роботи і соціального розвитку Геннадій Ржевський.
Заст. директора інституту Олександр Соваков ознайомив абітурієнтів з умовами проживання студентів в гуртожитках і запевнив майбутніх першокурсників та їхніх батьків, що усім бажаючим місць в гуртожитках університету обов’язково вистачить!
 Дуже уважно абітурієнти вислухали інформацію від заступника відповідального секретаря приймальної комісії університету Сергія Ковалевського, який повідомив про особливості дистанційного проведення ІІ етапу Олімпіади для вступників в НУБіП України та відзначив основні моменти вступної кампанії окремо для випускників шкіл і випускників коледжів.
 
Приємною несподіванкою для абітурієнтів було приєднання до онлайн-зустрічі начальника відділу якості освіти, маркетингу та профорієнтаційної роботи Дмитра Мотринчука, який перебував поряд з головним адміністративним корпусом і ботанічним садом університету і в режимі відео-трансляції онлайн зміг одразу підтвердити слова директора ННІ про неймовірну красу й ошатність території НУБіП України.  
 
А далі настав час для запитань вступників, які загалом задали їх понад 60. Їх цікавило все: від кількості державних місць, конкурсного балу, вартості проживання в гуртожитку – до участі в університетських творчих колективах. Час зустрічі, яка тривала майже півтори години, промайнув непомітно і слова вдячності від вступників та їхніх батьків засвідчили, що такий формат проведення днів відкритих дверей в нинішніх умовах є, безумовно, ефективним!  

 
Віктор Свинчук, Андрій Спірочкін,
заст. директора ННІ ЛіСПГ

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook