День відкритих дверей: знайомимось з Боярським коледжем екології і природних ресурсів

23 квітня 2020 року
     Запроваджений у країні карантин не став на заваді проведенню профорієнтаційної роботи у ВП НУБіП України «Боярському коледжі екології і природних ресурсів».

     Запланований День відкритих дверей відбувся онлайн 22.04.2020 року. Одна справа – бачити інформацію на сайті, в буклеті, і зовсім інша – побачити КОЛЕДЖ на власні очі. Ніякі довідники не встигають за розвитком професії, динамічним, мінливим ринком. Тим більше, що у цьому році в коледжі буде проводитися набір за двома новими спеціальностями «Економіка» та «Транспортні технології». Абітурієнту важливо знати, яку спеціальність обрати. Під час проведення онлайн-трансляції директор коледжу Сергій Кропивко і відповідальний секретар приймальної комісії Лариса Ященко розповіли про коледж, спеціальності, відповіли на питання дописувачів і глядачів.

     У структурі закладу спортивна зала, стадіон, їдальня, студентське кафе. Працюють спортивні секції, мистецькі гуртки та гуртки за інтересами. Тож нудьгувати не доведеться. Трансляція зібрала велику кількість переглядів, за перші 6 годин – 1,5 тис. Приємно, що своїми позитивними спогадами і коментарями поділилися колишні випускники. 

Лариса Ященко,
відповідальний секретар приймальної комісії

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook